притисни ентер »

Куќната достава добива ново значење
Куќната достава добива ново значење

Куќната достава добива ново значење

Со новата услуга на Walmart - InHome Delivery, куќната достава добива ново значење... Кога нарачуваме преку интернет, доставувачите ни ги носат нештата на врата и ние ги земаме. Сега тоа треба да се промени со Walmart. Новата куќна достава подразбира да ви ги донесе продуктите од Walmart и истиот доставувач да ви ги внесе во фрижидер ако не сте дома