притисни ентер »

Влегува пијаница во такси и вика…
Влегува пијаница во такси и вика…

Влегува пијаница во такси и вика…

Влегува пијаница во такси и вика: – Вози на железничка станица. – Па, веќе сме на железничка станица. – Еве ти пари и друг пат немој толку брзо да возиш!