притисни ентер »

Холандската влада сака да инсталира соларни панели покрај автопатите
Холандската влада сака да инсталира соларни панели покрај автопатите

Холандската влада сака да инсталира соларни панели покрај автопатите

Холандската влада сака да инсталира соларни панели долж автопатите. На овој начин ќе може да се добие што повеќе „чиста“ електрична енергија која може да снабди до милион домаќинства. Холандската… Текстот Холандската влада сака да инсталира соларни панели покрај автопатите е превземен од USB.mk . The post Холандската влада сака да инсталира соларни

Холандската влада сака да инсталира соларни панели покрај автопатите

Холандската влада сака да инсталира соларни панели покрај автопатите

Холандската влада сака да инсталира соларни панели долж автопатите. На овој начин ќе може да се добие што повеќе „чиста“ електрична енергија која може да снабди до милион домаќинства. Холандската агенција за управување со водите (Rijkswaterstraat) излезе со интересна идеја за инсталирање на соларни панели покрај автопатите. Според нив, ваквото решение

Холандската влада сака да инсталира соларни панели покрај автопатите

Холандската влада сака да инсталира соларни панели покрај автопатите

Холандската влада сака да инсталира соларни панели долж автопатите. На овој начин ќе може да се добие што повеќе „чиста“ електрична енергија која може да снабди до милион домаќинства. Холандската агенција за управување со водите (Rijkswaterstraat) излезе со интересна идеја за инсталирање на соларни панели покрај автопатите. Според нив, ваквото решение

Холандската влада сака да инсталира соларни панели покрај автопатите и да испорачува чиста енергија до милион домаќинства

Холандската влада сака да инсталира соларни панели покрај автопатите и да испорачува чиста енергија до милион домаќинства

Таа сака да инсталира соларни панели долж автопатите. На овој начин ќе може да се добие што повеќе „чиста“ електрична енергија која може да снабди до милион домаќинства. Холандската агенција за управување со водите (Rijkswaterstraat) излезе со интересна идеја за инсталирање на соларни панели покрај автопатите. Според нив, ваквото решение има голем