притисни ентер »

Мадона е тужена поради доцнење на концерт.
Мадона е тужена поради доцнење на концерт.

Мадона е тужена поради доцнење на концерт.

Обожавател на Мадона од Флорида поднел тужба против кралицата на поп-музиката, бидејќи концертот во Мајами бил поместен два часа, за таа да одмори. Човекот по име Нејт купил три билети со вкупна вредност од 1025 долари, за настапот на 17 декември, кој бил закажан за 20:30 часот. Откако веќе платил, по неколку дена добил соопштение дека концертот е

Мадона налути обожавател, доби тужба за доцнење

Мадона налути обожавател, доби тужба за доцнење

Обожавател на Мадона од Флорида поднел тужба против кралицата на поп-музиката, бидејќи концертот во Мајами бил поместен два часа, за таа да одмори. Човекот по име Нејт купил три билети со вкупна вредност од 1025 долари, за настапот на 17 декември, кој бил закажан за 20:30 часот. Откако веќе платил, по неколку дена добил соопштение дека концертот е

Мадона поместила концерт, но заработила и тужба

Мадона поместила концерт, но заработила и тужба

Обожавател на Мадона од Флорида поднел тужба против кралицата на поп-музиката, бидејќи концертот во Мајами бил поместен два часа, за таа да одмори. Човекот по име Нејт купил три билети со вкупна вредност од 1025 долари, за настапот на 17 декември, кој бил закажан за 20:30 часот. Откако веќе платил, по неколку дена добил соопштение дека концертот е

Обожавател ја тужи Мадона поради доцнење на концерт

Обожавател ја тужи Мадона поради доцнење на концерт

Обожавател на Мадона од Флорида поднел тужба против кралицата на поп-музиката, бидејќи концертот во Мајами бил поместен два часа, за таа да одмори. Човекот по име Нејт купил три билети со вкупна вредност од 1025 долари, за настапот на 17 декември, кој бил закажан за 20:30 часот. Откако веќе платил, по неколку дена добил соопштение дека концертот е