притисни ентер »

„Блиц“: Екстремисти планираат улични протести во Србија по средбата на Вучиќ и Курти во Охрид
„Блиц“: Екстремисти планираат улични протести во Србија по средбата на Вучиќ и Курти во Охрид

„Блиц“: Екстремисти планираат улични протести во Србија по средбата на Вучиќ и Курти во Охрид

Екстремисти од неколку ултрадесничарски и проруски организации во Србија планираат насилни демонстрации во деновите по средбата на српскиот претседател Александар Вучиќ и косовскиот премеир Албин Курти со посредниците од ЕУ, Жозеп Борел и Мирослав Лајчак во Охрид, јави дописникот на МИА од Белград. Според неименувани извори на „Блиц“, екстремистички

„Блиц“: Екстремисти планираат улични протести во Србија

„Блиц“: Екстремисти планираат улични протести во Србија

Екстремисти од неколку ултрадесничарски и проруски организации во Србија планираат насилни демонстрации во деновите по средбата на српскиот претседател Александар Вучиќ и косовскиот премеир Албин Курти со посредниците од ЕУ, Жозеп Борел и Мирослав Лајчак во Охрид, јави дописникот на МИА од Белград. Според неименувани извори на „Блиц“, екстремистички

„Блиц“: Екстремисти планираат улични протести во Србија

„Блиц“: Екстремисти планираат улични протести во Србија

Екстремисти од неколку ултрадесничарски и проруски организации во Србија планираат насилни демонстрации во деновите по средбата на српскиот претседател Александар Вучиќ и косовскиот премеир Албин Курти со посредниците од ЕУ, Жозеп Борел и Мирослав Лајчак во Охрид, јави дописникот на МИА од Белград. Според неименувани извори на „Блиц“, екстремистички

„Блиц“: Екстремисти планираат улични протести во Србија

„Блиц“: Екстремисти планираат улични протести во Србија

Екстремисти од неколку ултрадесничарски и проруски организации во Србија планираат насилни демонстрации во деновите по средбата на српскиот претседател Александар Вучиќ и косовскиот премеир Албин Курти со посредниците од ЕУ, Жозеп Борел и Мирослав Лајчак во Охрид, јави дописникот на МИА од Белград. Според неименувани извори на „Блиц“, екстремистички

„Блиц“: Екстремисти планираат улични протести во Србија

„Блиц“: Екстремисти планираат улични протести во Србија

„Блиц“: Екстремисти планираат улични протести во Србија Екстремисти од неколку ултрадесничарски и проруски организации во Србија планираат насилни демонстрации во деновите по средбата на српскиот претседател Александар Вучиќ и косовскиот премеир Албин Курти со посредниците од ЕУ, Жозеп Борел и Мирослав Лајчак во Охрид, јави дописникот на МИА од Белград

„Блиц“: Екстремисти планираат улични протести во Србија

„Блиц“: Екстремисти планираат улични протести во Србија

Екстремисти од неколку ултрадесничарски и проруски организации во Србија планираат насилни демонстрации во деновите по средбата на српскиот претседател Александар Вучиќ и косовскиот премеир Албин Курти со посредниците од ЕУ, Жозеп Борел и Мирослав Лајчак во Охрид, јави дописникот на МИА од Белград. Според неименувани извори на „Блиц“, екстремистички

„Блиц“: Екстремисти планираат улични протести во Србија

„Блиц“: Екстремисти планираат улични протести во Србија

Екстремисти од неколку ултрадесничарски и проруски организации во Србија планираат насилни демонстрации во деновите по средбата на српскиот претседател Александар Вучиќ и косовскиот премеир Албин Курти со посредниците од ЕУ, Жозеп Борел и Мирослав Лајчак во Охрид, јави дописникот на МИА од Белград. Според неименувани извори на „Блиц“, екстремистички

Екстремни групи го чекаат исходот од Охрид, се спремаат насилни протести во Србија

Екстремни групи го чекаат исходот од Охрид, се спремаат насилни протести во Србија

Добивај вести на Viber Групи во Србија го чекаат исходот од она што ќе се случува денеска во Охрид на средбата меѓу српскиот претседател Александар Вучиќ и косовскиот премиер Албин Курти, а потоа планираат демонстрации во Србија. Екстремисти од неколку ултрадесничарски и проруски организации во Србија планираат насилни демонстрации, јави дописникот

СРПСКИТЕ ЕКСТРЕМИСТИ НА НОГА, ЧЕКААТ ВУЧИЌ НЕШТО ДА ПОТПИШЕ „Блиц“ најавува насилни протести по самитот во Охрид

СРПСКИТЕ ЕКСТРЕМИСТИ НА НОГА, ЧЕКААТ ВУЧИЌ НЕШТО ДА ПОТПИШЕ „Блиц“ најавува насилни протести по самитот во Охрид

Екстремисти од неколку ултрадесничарски и проруски организации во Србија планираат насилни демонстрации во деновите по средбата на српскиот претседател Александар Вучиќ и косовскиот премиер Албин Курти со посредниците од ЕУ, Жозеп Борел и Мирослав Лајчак во Охрид, јави дописникот на МИА од Белград, повикувајќи се на „Блиц“. Според неименувани извори