притисни ентер »

Иванов додели 20 стипендии за постдипломски студии во Грција за академската 2018/2019
Иванов додели 20 стипендии за постдипломски студии во Грција за академската 2018/2019

Иванов додели 20 стипендии за постдипломски студии во Грција за академската 2018/2019

Претседателот на Република Македонија денеска ги додели стипендиите „Борис Трајковски“ за академската 2018/2019, иницијатива преку која Грција инвестира во младите луѓе од Македонија. „Студирајќи, тие градат и лични односи со своите грчки колеги со кои комуницираат без посредство на политичките елити и искривените медиумски перцепции. Со ваквите проекти

Иванов додели 20 стипендии за постдипломски студии во Грција за академската 2018/2019

Иванов додели 20 стипендии за постдипломски студии во Грција за академската 2018/2019

Претседателот на Република Македонија денеска ги додели стипендиите „Борис Трајковски“ за академската 2018/2019, иницијатива преку која Грција инвестира во младите луѓе од Македонија. „Студирајќи, тие градат и лични односи со своите грчки колеги со кои комуницираат без посредство на политичките елити и искривените медиумски перцепции. Со ваквите проекти

Доделени стипендиите „Борис Трајковски“ за академската 2018/2019

Доделени стипендиите „Борис Трајковски“ за академската 2018/2019

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, денеска ги додели стипендиите „Борис Трајковски“ за академската 2018/2019. Традиционално и годинава беа доделени 20 стипендии за постдипломски студии на Програмата за бизнис администрација – МБА на Меѓународниот факултет на Универзитетот Шефилд, Сити колеџ во Солун. – Студирајќи, тие градат и лични

Доделени стипендиите „Борис Трајковски“ за академската 2018/2019

Доделени стипендиите „Борис Трајковски“ за академската 2018/2019

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, денеска ги додели стипендиите „Борис Трајковски“ за академската 2018/2019. Традиционално и годинава беа доделени 20 стипендии за постдипломски студии на Програмата за бизнис администрација - МБА на Меѓународниот факултет на Универзитетот Шефилд, Сити колеџ во Солун. - Студирајќи, тие градат и лични

Доделени стипендиите „Борис Трајковски” за академската 2018/2019

Доделени стипендиите „Борис Трајковски” за академската 2018/2019

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, денеска ги додели стипендиите „Борис Трајковски“ за академската 2018/2019. Традиционално и годинава беа доделени 20 стипендии за постдипломски студии на Програмата за бизнис администрација – МБА на Меѓународниот факултет на Универзитетот Шефилд, Сити колеџ во Солун. – Студирајќи, тие градат и лични

Иванов ги додели стипендиите „Борис Трајковски“ за академската 2018/2019

Иванов ги додели стипендиите „Борис Трајковски“ за академската 2018/2019

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, денеска ги додели стипендиите „Борис Трајковски“ за академската 2018/2019. Традиционално и годинава беа доделени 20 стипендии за постдипломски студии на Програмата за бизнис администрација – МБА на Меѓународниот факултет на Универзитетот Шефилд, Сити колеџ во Солун. – Студирајќи, тие градат и лични

Иванов додели 20 стипендии за постдипломски студии во Грција за академската 2018/2019

Иванов додели 20 стипендии за постдипломски студии во Грција за академската 2018/2019

Претседателот на Република Македонија денеска ги додели стипендиите „Борис Трајковски“ за академската 2018/2019, иницијатива преку која Грција инвестира во младите луѓе од Македонија. „Студирајќи, тие градат и лични односи со своите грчки колеги со кои комуницираат без посредство на политичките елити и искривените медиумски перцепции. Со ваквите проекти

Иванов додели 20 стипендии за постдипломски студии во Грција за академската 2018/2019

Иванов додели 20 стипендии за постдипломски студии во Грција за академската 2018/2019

Претседателот на Република Македонија денеска ги додели стипендиите „Борис Трајковски“ за академската 2018/2019, иницијатива преку која Грција инвестира во младите луѓе од Македонија. „Студирајќи, тие градат и лични односи со своите грчки колеги со кои комуницираат без посредство на политичките елити и искривените медиумски перцепции. Со ваквите проекти

Претседателот Иванов ги додели стипендиите „Борис Трајковски“ за академската 2018/2019

Претседателот Иванов ги додели стипендиите „Борис Трајковски“ за академската 2018/2019

Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов,  ги додели во петокот стипендиите кои  се во чест на трагично загинатиот поранешен шеф на државата„Борис Трајковски“ за академската 2018/2019. „Студирајќи, тие градат и лични односи со своите грчки колеги со кои комуницираат без посредство на политичките елити и искривените медиумски перцепции