притисни ентер »

Единствена Македонија: Бејли потсвесно призна дека судството и марионетската власт биле негови подрачни единици
Единствена Македонија: Бејли потсвесно призна дека судството и марионетската власт биле негови подрачни единици

Единствена Македонија: Бејли потсвесно призна дека судството и марионетската власт биле негови подрачни единици

Единствена Македонија му благодари на Џес Бејли што на крајот на неговата кариера во Македонија со писмо до судството всушност потсвесно призна дека во Македонија делувал како локален гувернер и дека македонските судови и македонската влада биле подрачни единици на американската амбасада во Скопје, велат во соопштение од партијата на Јанко Бачев. Од

Единствена Македонија: Ти благодариме Џес Бејли за вистината дека судството и марионетската власт биле твои подрачни единици

Единствена Македонија: Ти благодариме Џес Бејли за вистината дека судството и марионетската власт биле твои подрачни единици

„Единствена Македонија му благодари на Џес Бејли што на крајот на неговата кариера во Македонија со писмо до судството всушност подсвесно призна дека во Македонија делувал како локален гувернер и дека македонските судови и македонската влада биле подрачни единици на американската амбасада во Скопје. Џес Бејли се мешаше во внатрешните работи во Македонија

Бачев: Бејли фрли многу пари на Сорос за уништување на македонскиот народ

Бачев: Бејли фрли многу пари на Сорос за уништување на македонскиот народ

Единствена Македонија преку соопштение му се благодари на Џес Бејли што на крајот на неговата кариера во Македонија со писмо до судството всушност подсвесно призна, како што велат, дека во Македонија делувал како локален гувернер и дека македонските судови и македонската влада биле подрачни единици на американската амбасада во Скопје. „Џес Бејли се

Единствена Македонија: Ти благодариме Џес Бејли за вистината дека судството и марионетската власт биле твои подрачни единици

Единствена Македонија: Ти благодариме Џес Бејли за вистината дека судството и марионетската власт биле твои подрачни единици

„Единствена Македонија му благодари на Џес Бејли што на крајот на неговата кариера во Македонија со писмо до судството всушност подсвесно призна дека во Македонија делувал како локален гувернер и дека македонските судови и македонската влада биле подрачни единици на американската амбасада во Скопје. Џес Бејли се мешаше во внатрешните работи во Македонија

Единствена Македонија: Бејли призна дека судството и власта биле негови подрачни единици

Единствена Македонија: Бејли призна дека судството и власта биле негови подрачни единици

Единствена Македонија му благодари на Џес Бејли што на крајот на неговата кариера во Македонија со писмо до судството всушност подсвесно призна дека во Македонија делувал како локален гувернер и дека македонските судови и македонската влада биле подрачни единици на американската амбасада во Скопје. Џес Бејли се мешаше во внатрешните работи во Македонија

Единствена Македонија: Бејли потсвесно призна дека судството и марионетската власт биле негови подрачни единици

Единствена Македонија: Бејли потсвесно призна дека судството и марионетската власт биле негови подрачни единици

Eдинствена Македонија му благодари на Џес Бејли што на крајот на неговата кариера во Македонија со писмо до судството всушност потсвесно призна дека во Македонија делувал како локален гувернер и дека македонските судови и македонската влада биле подрачни единици на американската амбасада во Скопје, велат во соопштение од партијата на Јанко Бачев. Од