притисни ентер »

Економските реформи на Глигоров – искуства за подобро утре
Економските реформи на Глигоров – искуства за подобро утре

Економските реформи на Глигоров – искуства за подобро утре

Пост-празничен вторник е налик на тежок понеделник. Би рекол, денес, и не е така баш обичен вторник. Ако, погледнеме во нашите календари, 4. мај е голем ден за македонската и регионалната историја. Имено, за нас, главна асоцијација за 4. мај е загинувањето на еден од најголемите револуционери, во тоа време, и поборник на македонизмот - Гоце Делчев