притисни ентер »

Малите тајни на големите мајстори: Како да направите совршено пире од компир
Малите тајни на големите мајстори: Како да направите совршено пире од компир

Малите тајни на големите мајстори: Како да направите совршено пире од компир

Грутки во компир пире? Звучи познато? Професионалните готвачи овој проблем го немаат. Во што е тајната? Во посебната состојка која компир пирето го прави мазно, но и уште повкусно. Се работи за крем сирење. Малите тајни на големите готвачи: Тајна состојка која пирето го прави совршено кремасто и вкусно Оваа состојка многумина не ја ставаат во компир

Како да направите совршено пире од компири

Како да направите совршено пире од компири

Грутки во компир пире? Звучи познато? Професионалните готвачи овој проблем го немаат. Во што е тајната? Во посебната состојка која компир пирето го прави мазно, но и уште повкусно. Се работи за крем сирење. Малите тајни на големите готвачи: Тајна состојка која пирето го прави совршено кремасто и вкусно Оваа состојка многумина не ја ставаат во компир