притисни ентер »

Дурант доби лекарска дозвола за да продолжи со тренинзите
Дурант доби лекарска дозвола за да продолжи со тренинзите

Дурант доби лекарска дозвола за да продолжи со тренинзите

Дурант доби лекарска дозвола за да продолжи со тренинзите Кошаркарот на Бруклин, Кевин Дурант добро закрепнува од истегнувањето на лигамент на десното колено, објави инсајдерот Шамс Чаранија. Триесет и четиригодишниот кошаркар доби лекарска дозвола да продолжи со тренинзите оваа недела. Следниот преглед ќе се одржи за две недели. Кошаркарот очекува

Дурант доби лекарска дозвола за да продолжи со тренинзите

Дурант доби лекарска дозвола за да продолжи со тренинзите

Њујорк, 24 јануари 2023 (МИА) – Кошаркарот на Бруклин, Кевин Дурант добро закрепнува од истегнувањето на лигамент на десното колено, објави инсајдерот Шамс Чаранија. Триесет и четиригодишниот кошаркар доби лекарска дозвола да продолжи со тренинзите оваа недела. Следниот преглед ќе се одржи за две недели. Кошаркарот очекува да се врати на терените пред