притисни ентер »

ВИЦ: Мујо и Хасо чистат висококатница…
ВИЦ: Мујо и Хасо чистат висококатница…

ВИЦ: Мујо и Хасо чистат висококатница…

Мујо и Хасо ги чистеле стаклата од надворешна страна на висококатница од 100 спрата. Стасале на крај и Хасо викнал: – Упс! Го заборавивме претпоследниот прозор! Мујо: Ајде Хасо, јас ќе те фатам за трегерите, ти спушти се и бришај. Хасо се спуштил, почнал да брише и одеднаш почнал да се смее на глас, Мујо зачуден го прашува: – Што ти е Хасо, што е смешно