притисни ентер »

Коментаторот кој стана дел од „Вардаровата бајка“ заљубен до уши – никако не се одвојува од неговата сопруга во чии прегратки е секојдневно
Коментаторот кој стана дел од „Вардаровата бајка“ заљубен до уши – никако не се одвојува од неговата сопруга во чии прегратки е секојдневно

Коментаторот кој стана дел од „Вардаровата бајка“ заљубен до уши – никако не се одвојува од неговата сопруга во чии прегратки е секојдневно

ИЗВОР Скопје24 | јуни 14, 2019 Импресиите на македонската спортска јавност полека стивнуваат откако пред неполни две недели Вардар стана европски шампион по втор пат. Освен ракометните херои едни кои исто така беа дел од ракометната бајка беа и коментаторите на Арена кои со многу емоции ги пренесуваа мечевите на Вардар во Лигата на Шампионите. Еден

Коментаторот Стеван освен во ракометот заљубен е и во жена му Вања

Коментаторот Стеван освен во ракометот заљубен е и во жена му Вања

Последниве десетина дена една од главните фаци кај нас беше коментаторот на “Арена спорт“ Телевизија, Стеван Стевановиќ. Тој заедно со неговиот колега Сретен Рашковиќ станаа вистински херои кои со многу емоции ги пренесуваа мечевите на Вардар во Лигата на Шампионите. Стеван кој има завршено Факултет за политички науки не крие дека е заљубен во својата

Коментаторот кои стана дел од „Вардаровата бајка“ заљубен до уши – никако не се одвојува од неговата сопруга во чии прегратки е секојдневно

Коментаторот кои стана дел од „Вардаровата бајка“ заљубен до уши – никако не се одвојува од неговата сопруга во чии прегратки е секојдневно

Импресиите на македонската спортска јавност полека стивнуваат откако пред неполни две недели Вардар стана европски шампион по втор пат. Освен ракометните херои едни кои исто така беа дел од ракометната бајка беа и коментаторите на Арена кои со многу емоции ги пренесуваа мечевите на Вардар во Лигата на Шампионите. Еден од двата коментатори Стеван Стевановиќ

Коментаторот коj стана дел од „Вардаровата бајка“ заљубен до уши- никако да се одвои од убавата сопруга во чии прегратки е секојдневно

Коментаторот коj стана дел од „Вардаровата бајка“ заљубен до уши- никако да се одвои од убавата сопруга во чии прегратки е секојдневно

Импресиите на македонската спортска јавност полека стивнуваат откако пред неполни две недели Вардар стана европски шампион по втор пат. Освен ракометните херои едни кои исто така беа дел од ракометната бајка беа и коментаторите на Арена кои со многу емоции ги пренесуваа мечевите на Вардар во Лигата на Шампионите. Еден од двата коментатори Стеван Стевановиќ

Коментаторот кои стана дел од „Вардаровата бајка“ заљубен до уши- никако да се одвои од убавата сопруга во чии прегратки е секојдневно

Коментаторот кои стана дел од „Вардаровата бајка“ заљубен до уши- никако да се одвои од убавата сопруга во чии прегратки е секојдневно

Коментаторот кои стана дел од „Вардаровата бајка“ заљубен до уши- никако да се одвои од убавата сопруга во чии прегратки е секојдневно Импресиите на македонската спортска јавност полека стивнуваат откако пред неполни две недели Вардар стана европски шампион по втор пат. Освен ракометните херои едни кои исто така беа дел од ракометната бајка беа и коментаторите

Коментаторот кои стана дел од „Вардаровата бајка“ заљубен до уши- Стеван никако да се одвои од убавата сопруга во чии прегратки е секојдневно

Коментаторот кои стана дел од „Вардаровата бајка“ заљубен до уши- Стеван никако да се одвои од убавата сопруга во чии прегратки е секојдневно

Коментаторот кои стана дел од „Вардаровата бајка“ заљубен до уши- Стеван никако да се одвои од убавата сопруга во чии прегратки е секојдневно Импресиите на македонската спортска јавност полека стивнуваат откако пред неполни две недели Вардар стана европски шампион по втор пат. Освен ракометните херои едни кои исто така беа дел од ракометната бајка

КОМЕНТАТОРОТ КОЈ СТАНА ДЕЛ ОД „ВАРДАРОВАТА БАЈКА“ ЗАТPECКАН ДО УШИ: Никако не се одвојува од својата сопруга!

КОМЕНТАТОРОТ КОЈ СТАНА ДЕЛ ОД „ВАРДАРОВАТА БАЈКА“ ЗАТPECКАН ДО УШИ: Никако не се одвојува од својата сопруга!

Импресиите на македонската спортска јавност полека стивнуваат откако пред неполни две недели Вардар стана европски шампион по втор пат. Освен ракометните херои едни кои исто така беа дел од ракометната бајка беа и коментаторите на Арена кои со многу емоции ги пренесуваа мечевите на Вардар во Лигата на Шампионите. Еден од двата коментатори Стеван Стевановиќ