притисни ентер »

Премиера на „Господ постои, името ѝ е Петрунија“ вечер во „Синеплекс“ и утре во „Милениум“
Премиера на „Господ постои, името ѝ е Петрунија“ вечер во „Синеплекс“ и утре во „Милениум“

Премиера на „Господ постои, името ѝ е Петрунија“ вечер во „Синеплекс“ и утре во „Милениум“

По неверојатниот успех на Берлинскиот филмски фестивал и освоените две награди (престижната наградата на екуменското жири и наградата на германскиот еснаф на независни киноприкажувачи), филмот „Господ постои, името ѝ е Петрунија“ на режисерката Теона Стругар Митевска, ќе ја има македонската премиера вечерва во киното „Синеплекс“ и утре во киното „Милениум“

Петрунија го освојува светот!

Петрунија го освојува светот!

„Господ постои, името ѝ е Петрунија“ на Теона Стругар Митевска е распродаден за кино дистрибуција на 28 територии низ целиот свет По огромниот успех на македонскиот филм „Господ постои, името ѝ е Петрунија” на Теона Стругар Митевска на 69-тото издание на престижниот  филмски фестивал Берлинале и освоените две награди (престижната наградата на Екуменското

„Господ постои, името ѝ е Петрунија“ ќе се прикажува во 28 држави

„Господ постои, името ѝ е Петрунија“ ќе се прикажува во 28 држави

„Господ постои, името ѝ е Петрунија“ на Теона Стругар Митевска е распродаден за кино дистрибуција на 28 територии низ целиот свет По огромниот успех на македонскиот филм „Господ постои, името ѝ е Петрунија” на Теона Стругар Митевска на 69-тото издание на престижниот филмски фестивал Берлинале и освоените две награди (престижната наградата на Екуменското

„Господ постои, името ѝ е Петрунија“ го освојува светот!

„Господ постои, името ѝ е Петрунија“ го освојува светот!

По огромниот успех на македонскиот филм „Господ постои, името ѝ е Петрунија” на Теона Стругар Митевска на 69-тото издание на престижниот филмски фестивал Берлинале и освоените две награди (престижната наградата на Екуменското жири (Ecumenical Jury Award), и наградата на германскиот еснаф на независни киноприкажувачи (Guild Film Award), француската

„Господ постои, името ѝ е Петрунија“ ќе се гледа во 28 држави! Вечерва премиера во „Синеплекс“

„Господ постои, името ѝ е Петрунија“ ќе се гледа во 28 држави! Вечерва премиера во „Синеплекс“

По огромниот успех на филмот „Господ постои, името ѝ е Петрунија“ на Теона Стругар-Митевска на 69. издание на престижниот филмски фестивал во Берлин и освоените две награди, француската компанија за продажба „Пирамид“, која ги откупи правата за продажба, успеа филмот да го пласира во 28 земји низ целиот свет. Нашата публика токму вечерва првпат ќе

Премиера на „Господ постои, името ѝ е Петрунија“ вечер во „Синеплекс“ и утре во „Милениум“

Премиера на „Господ постои, името ѝ е Петрунија“ вечер во „Синеплекс“ и утре во „Милениум“

По неверојатниот успех на Берлинскиот филмски фестивал и освоените две награди (престижната наградата на екуменското жири и наградата на германскиот еснаф на независни киноприкажувачи), филмот „Господ постои, името ѝ е Петрунија“ на режисерката Теона Стругар Митевска, ќе ја има македонската премиера вечерва во киното „Синеплекс“ и утре во киното „Милениум“

„Господ постои, името ѝ е Петрунија“ ќе се прикажува во 28 држави

„Господ постои, името ѝ е Петрунија“ ќе се прикажува во 28 држави

„Господ постои, името ѝ е Петрунија“ на Теона Стругар Митевска е распродаден за кино дистрибуција на 28 територии низ целиот свет По огромниот успех на македонскиот филм „Господ постои, името ѝ е Петрунија” на Теона Стругар Митевска на 69-тото издание на престижниот филмски фестивал Берлинале и освоените две награди (престижната наградата на Екуменското

„Господ постои, името ѝ е Петрунија“ на Теона Стругар Митевска е распродаден за кино дистрибуција на 28 територии низ целиот свет

„Господ постои, името ѝ е Петрунија“ на Теона Стругар Митевска е распродаден за кино дистрибуција на 28 територии низ целиот свет

По огромниот успех на македонскиот филм „Господ постои, името ѝ е Петрунија” на Теона Стругар Митевска на 69-тото издание на престижниот филмски фестивал Берлинале и освоените две награди (престижната наградата на Екуменското жири (Ecumenical Jury Award), и наградата на германскиот еснаф на независни киноприкажувачи (Guild Film Award), француската

„Господ постои, името ѝ е Петрунија“ ќе се прикажува во 28 држави

„Господ постои, името ѝ е Петрунија“ ќе се прикажува во 28 држави

„Господ постои, името ѝ е Петрунија“ на Теона Стругар Митевска е распродаден за кино дистрибуција на 28 територии низ целиот свет По огромниот успех на македонскиот филм „Господ постои, името ѝ е Петрунија” на Теона Стругар Митевска на 69-тото издание на престижниот филмски фестивал Берлинале и освоените две награди (престижната наградата на Екуменското