притисни ентер »

Кривична пријава за жител на село Теарце поради закана кон новинари

Кривична пријава за жител на село Теарце поради закана кон новинари

Министерството за внатрешни работи го известило Здружението на новинари на Македонија дека е поднесена кривична пријава против А.Е.(36) од село Теарце, тетовско, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „загрозување на сигурноста“ против новинари, соопштија од ЗНМ. Од ЗНМ, по однос на ова известување велат дека одговорот на МВР во

Кривична пријава за жител на село Теарце поради закана кон новинари

Кривична пријава за жител на село Теарце поради закана кон новинари

Министерството за внатрешни работи го известило Здружението на новинари на Македонија дека е поднесена кривична пријава против А.Е.(36) од село Теарце, тетовско, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „загрозување на сигурноста“ против новинари, соопштија од ЗНМ. Од ЗНМ, по однос на ова известување велат дека одговорот на МВР во

Кривична пријава за едно лице кое се заканувало на новинари на „Фејсбук“, ЗНМ очекува судска разрешница

Кривична пријава за едно лице кое се заканувало на новинари на „Фејсбук“, ЗНМ очекува судска разрешница

МВР поднесе кривична пријава против едно лице од тетовско Теарце за кривично дело загрозување на сигурноста против новинари, соопшти Здружението на новинари на Македонија (ЗНМ). „МВР достави известување до ЗНМ дека е поднесена кривична пријава против А.Е.(36) од с.Теарце, тетовско, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „загрозување

Кривична пријава за едно лице кое се заканувало на новинари на „Фејсбук“, ЗНМ очекува судска разрешница

Кривична пријава за едно лице кое се заканувало на новинари на „Фејсбук“, ЗНМ очекува судска разрешница

МВР поднесе кривична пријава против едно лице од тетовско Теарце за кривично дело загрозување на сигурноста против новинари, соопшти Здружението на новинари на Македонија (ЗНМ). „МВР достави известување до ЗНМ дека е поднесена кривична пријава против А.Е.(36) од с.Теарце, тетовско, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „загрозување

Кривична пријава за едно лице кое се заканувало на новинари

Кривична пријава за едно лице кое се заканувало на новинари

МВР поднесе кривична пријава против едно лице од тетовско Теарце за кривично дело загрозување на сигурноста против новинари, соопшти Здружението на новинари на Македонија (ЗНМ). – МВР достави известување до ЗНМ дека е поднесена кривична пријава против А.Е.(36) од с.Теарце, тетовско, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „загрозување

Кривична пријава за едно лице кое се заканувало на новинари на „Фејсбук“, ЗНМ очекува судска разрешница

Кривична пријава за едно лице кое се заканувало на новинари на „Фејсбук“, ЗНМ очекува судска разрешница

МВР поднесе кривична пријава против едно лице од тетовско Теарце за кривично дело загрозување на сигурноста против новинари, соопшти Здружението на новинари на Македонија (ЗНМ). „МВР достави известување до ЗНМ дека е поднесена кривична пријава против А.Е.(36) од с.Теарце, тетовско, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „загрозување

Теарец им се заканувал на новинари, доби кривична

Теарец им се заканувал на новинари, доби кривична

Против А.Е.(36) од село Теарце, тетовско е поднесена кривична пријава поради сомнение за сторено кривично дело „загрозување на сигурноста“ против новинари, соопштија од ЗНМ. ЗНМ го поздравува одговорот на МВР во врска со овој случај и наведува дека следен чекор е итна проактивност од страна на обвинителството и потоа и судот со цел, како што велат,

ЗНМ: МВР постапи, чекаме ѝ судска разрешница за заканите кон новинарите

ЗНМ: МВР постапи, чекаме ѝ судска разрешница за заканите кон новинарите

МВР достави известување до ЗНМ дека е поднесена кривична пријава против А.Е.(36) од с.Теарце, тетовско, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „загрозување на сигурноста“ против новинари. Одговорот на МВР во врска со овој случај е за поздравување а следен чекор е итна проактивност од страна на обвинителството а потоа и судот со

Кривична пријава за жител на село Теарце поради закана кон новинари

Кривична пријава за жител на село Теарце поради закана кон новинари

Министерството за внатрешни работи го известило Здружението на новинари на Македонија дека е поднесена кривична пријава против А.Е.(36) од село Теарце, тетовско, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „загрозување на сигурноста“ против новинари, соопштија од ЗНМ. Од ЗНМ, по однос на ова известување велат дека одговорот на МВР во