притисни ентер »

17 „Опасни“ работи што децата од 80-тите ги правеа цело време
17 „Опасни“ работи што децата од 80-тите ги правеа цело време

17 „Опасни“ работи што децата од 80-тите ги правеа цело време

Еве зошто 80-те беа лудо време за живеење. 1. Родителите не ги пазеа децата цело време. 2. Кремата за сонце беше реткост. 3. Кацигите беа за лузери. 4. Пасивното пушење беше нешто нормално. 5. Децата готвеа без никаков надзор. 6. Појасите во колите не беа толку задолжителни 7. Мајка ти сигурно пушела додека била бремена со тебе. 8. Децата почесто ги