притисни ентер »

За младите мајки: Вака полесно ќе го заспиете вашето бебе
За младите мајки: Вака полесно ќе го заспиете вашето бебе

За младите мајки: Вака полесно ќе го заспиете вашето бебе

ИЗВОР Скопје24 | јануари 12, 2019 Кога имате мало дете, не е воопшто лесно да си го организирате времето и да останете одморени, а притоа да завршите сè што е потребно. Покрај многуте предизвици, еден од најтешките е успивањето на детето, кое може да одзема многу време и труд. А, уште полошо е кога детето не спие цврсто, па ве буди по неколку пати

Трикови за полесно успивање на бебето кои ќе ви заштедат време и нерви

Трикови за полесно успивање на бебето кои ќе ви заштедат време и нерви

Кога имате мало дете, не е воопшто лесно да си го организирате времето и да останете одморени, а притоа да завршите сè што е потребно. Покрај многуте предизвици, еден од најтешките е успивањето на детето, кое може да одзема многу време и труд. --> А, уште полошо е кога детето не спие цврсто, па ве буди по неколку пати во ноќта, заради што вие сте преморени,