притисни ентер »

Грција ги отвори пристаништата за крузери
Грција ги отвори пристаништата за крузери

Грција ги отвори пристаништата за крузери

Грција отвори шест главни пристаништа за крузери, за прв пат во оваа туристичка сезона погодена од пандемијата на коронавирус. Во писмото до Меѓународното здружение за крстарење и трите главни оператори за крстарење, што го испрати грчкиот министер за туризам, Хари Теохарис, се вели дека пристаништата Пиреја, Родос, Хераклион, Волос, Крф и Катаколон

Грција ги отвори пристаништата за крузери

Грција ги отвори пристаништата за крузери

Грција отвори шест главни пристаништа за крузери, за прв пат во оваа туристичка сезона погодена од пандемијата на коронавирус. Во писмото до Меѓународното здружение за крстарење и трите главни оператори за крстарење, што го испрати грчкиот министер за туризам, Хари Теохарис, се вели дека пристаништата Пиреја, Родос, Хераклион, Волос, Крф и Катаколон

Грција ги отвори пристаништата за крузери

Грција ги отвори пристаништата за крузери

Грција отвори шест главни пристаништа за крузери, за прв пат во оваа туристичка сезона погодена од пандемијата на коронавирус. Во писмото до Меѓународното здружение за крстарење и трите главни оператори за крстарење, што го испрати грчкиот министер за туризам, Хари Теохарис, се вели дека пристаништата Пиреја, Родос, Хераклион, Волос, Крф и Катаколон

Грција повторно ги отвори пристаништата за крузери

Грција повторно ги отвори пристаништата за крузери

Во писмото испратено оваа недела до Меѓународното здружение за крстарење и до трите главни оператори за крстарење од грчкиот министер за туризам, Хари Теохарис, се вели дека пристаништата Пиреја, Родос, Хераклион, Волос, Крф и Катаколон се подготвени повторно да ги примат патниците од бродовите за крстарење. Откако ќе бидат вклопени во една од шесте