притисни ентер »

7 совети како лакот за нокти да изгледа беспрекорно
7 совети како лакот за нокти да изгледа беспрекорно

7 совети како лакот за нокти да изгледа беспрекорно

Како прво, важно е да се користи квалитетен лак кој ќе трае подолго на ноктите, како и основен проѕирен лак, кој има функција на зачувување на лакот сјаен. Експертите се согласуваат дека е можно да имате беспрекорен лак и дома, ако ги следите овие совети: Не ги потопувајте ноктите во вода Водата не само што може да резултира со ширење или намалување