притисни ентер »

Добро, ама одговорете на прашањево. Гледате две светла кои идат накај вас, што е тоа?
Добро, ама одговорете на прашањево. Гледате две светла кои идат накај вас, што е тоа?

Добро, ама одговорете на прашањево. Гледате две светла кои идат накај вас, што е тоа?

Полицаец застанува еден човек и го прашува: – Господине, вие пијан сте? Овој му одговара: – Не. Полицаецот: – Добро, ама одговорете на прашањево. Гледате две светла кои идат накај вас, што е тоа? Возачот одговара: – Па кола. Полицаецот: – Да,ама каква кола? Мерцедес, Опел, Цитроен… Возачот збунето одговара: – Па од каде да знам!? Полицаецот: – Ти си