притисни ентер »

ВАКОВ ХАОС НЕ СТЕ ВИДЕЛЕ: Победи на Мис, па круната брутално и ја одземаа бидејќи била разведена
ВАКОВ ХАОС НЕ СТЕ ВИДЕЛЕ: Победи на Мис, па круната брутално и ја одземаа бидејќи била разведена

ВАКОВ ХАОС НЕ СТЕ ВИДЕЛЕ: Победи на Мис, па круната брутално и ја одземаа бидејќи била разведена

Победничката на избор за Мис Шри Ланка го заврши натпреварот со повреда на главата откако настана хаос на сцената за време на доделувањето на круната. Пушпика Де Силва беше прогласена за победничка и со тоа стана „Мис Шри Ланка“. Но тоа не траеше долго. Само неколку моменти подоцна, на сцената се појави победничката на изборите во 2019 година. Таа

Скандал на избор за мис: На убавицата и ја земаа круната оти била разведена

Скандал на избор за мис: На убавицата и ја земаа круната оти била разведена

Чудна и несекојдневна ситуација се случи на неодамнешниот изборот за мис на Шри Ланка – непосредно по прогласувањето на актуелната убавица, круната веднаш ѝ беше одземена, откако било откриено дека е разведена, што е спротивно на пропозициите. Пушпика де Силва била прогласена за најубава жена во островската држава, на гламурозната свеченост пренесувана

Скандал на избор за мис: На убавицата ѝ ја зедоа круната оти била разведена

Скандал на избор за мис: На убавицата ѝ ја зедоа круната оти била разведена

Чудна и несекојдневна ситуација се случи на неодамнешниот изборот за мис на Шри Ланка – непосредно по прогласувањето на актуелната убавица, круната веднаш ѝ беше одземена, откако било откриено дека е разведена, што е спротивно на пропозициите. Пушпика де Силва била прогласена за најубава жена во островската држава, на гламурозната свеченост пренесувана

Скандал на изборот за МИС – На победниката и ја симнаа круната бидејќи била разведена!

Скандал на изборот за МИС – На победниката и ја симнаа круната бидејќи била разведена!

Изборот за мис на Шри Ланка оваа година беше доста бизарен. Пушпика Де Силва беше прогласена за победничка и со тоа стана „г-ѓа Шри Ланка“, но по само неколку моменти подоцна, на сцената се појави победничката на изборите во 2019 година. Таа го земала  микрофонот и изјавила дека Пушика не може да биде победничка затоа што е разведена, што значи дека

Драма каква досега не сме виделе: Ја прогласија за Мис, па и ја извадија круната од глава бидејќи била разведена

Драма каква досега не сме виделе: Ја прогласија за Мис, па и ја извадија круната од глава бидејќи била разведена

Победничката на избор за Мис Шри Ланка го заврши натпреварот со повреда на главата откако настана хаос на сцената за време на доделувањето на круната. Пушпика Де Силва беше прогласена за победничка и со тоа стана „Мис Шри Ланка“. Но тоа не траеше долго. Само неколку моменти подоцна, на сцената се појави победничката на изборите во 2019 година. Таа

Драма каква досега не сме виделе: Ја прогласија за Мис, па и ја извадија круната од глава бидејќи била разведена

Драма каква досега не сме виделе: Ја прогласија за Мис, па и ја извадија круната од глава бидејќи била разведена

Победничката на избор за Мис Шри Ланка го заврши натпреварот со повреда на главата откако настана хаос на сцената за време на доделувањето на круната. Пушпика Де Силва беше прогласена за победничка и со тоа стана „Мис Шри Ланка“. Но тоа не траеше долго. Само неколку моменти подоцна, на сцената се појави победничката на изборите во 2019 година. Таа

Убавицата на натпревар ја загуби круната бидејќи е разведена

Убавицата на натпревар ја загуби круната бидејќи е разведена

Натпревар за убавина во Шри Ланка тргна наопаку на самиот крај откако беше прогласена победничката. Мисицата Пушпика Де Силва во неделата беше прогласена за Мис Шри Ланка, но моменти подоцна, круната и' беше одземена. Де Силва се радуваше неколку моменти на победата, сè додека не дојде победничката од 2019 година на сцената. Таа цитираше правило дека

Хаос на избор за Мис: Ја прогласија за победничка па ѝ ја извадија круната затоа што мислеле дека е разведена

Хаос на избор за Мис: Ја прогласија за победничка па ѝ ја извадија круната затоа што мислеле дека е разведена

Победничката на избор за Мис Шри Ланка го заврши натпреварот со повреда на главата откако настана хаос на сцената за време на доделувањето на круната. Изборот за мис на Шри Ланка оваа година беше доста бизарен. Пушпика Де Силва беше прогласена за победничка и со тоа стана „Мис Шри Ланка“. Но тоа не траеше долго. Само неколку моменти подоцна, на сцената

Хаос на избор за мис: Ѝ ја одземале круната од главата, победничката завршила во болница

Хаос на избор за мис: Ѝ ја одземале круната од главата, победничката завршила во болница

Убавицата Пушпика де Силва ја освоила титулата Мис Шри Ланка, но неколку моменти подоцна сè се променило. Добитничката на најголемата награда на изборот за мис во Шри Ланка се здобила со повреди на главата откако избил непријатен момент на сцената. Пушпика де Силва ја освоила титулата најубава девојка на Шри Ланка, а церемонијата била пренесувана на