притисни ентер »

Хипер-реалистична уметност: Охмори е вистински магионичар со моливот
Хипер-реалистична уметност: Охмори е вистински магионичар со моливот

Хипер-реалистична уметност: Охмори е вистински магионичар со моливот

Share Tweet Share Share Email Comments Јапонскиот уметник Кохеи Охмори прави вистински хипер-реалистични ремек дела само со молив, цртајќи предмети кои делуваат како да се реални и имате чувство дека можете да ги земете во рака. 25-годишниот уметник поминува стотина часови на еден проект, а резултатите се хипер-реални цртежи кои повеќе делуваат како

МAГИOНИЧAР СО МOЛИB: Охмори е виcтинcки хипep рeaлиcтилeн yмeтник

МAГИOНИЧAР СО МOЛИB: Охмори е виcтинcки хипep рeaлиcтилeн yмeтник

Јапонскиот уметник Кохеи Охмори прави вистински хипер-реалистични ремек дела само со молив, цртајќи предмети кои делуваат како да се реални и имате чувство дека можете да ги земете во рака. 25-годишниот уметник поминува стотина часови на еден проект, а резултатите се хипер-реални цртежи кои повеќе делуваат како да се фотографии. Охмори прв пат стана

Видео-Фото: Тој е вистински волшебник, луѓето не веруваат што се може да направи со молив

Видео-Фото: Тој е вистински волшебник, луѓето не веруваат што се може да направи со молив

Уметникот, кој има 25 години, троши стотина часови на еден проект, а резултатот се цртежи реални како фотографија. View this post on Instagram 鉛筆でスーパードライ、試しに短期集中で描いてみた。 描写はともかく2年ぶりに鉛筆握った割にはまぁ良き。 試験的にYouTube用の動画も作ってみました、全編はYouTube(プロフィールのURLから)に、よければチャンネル登録おねが。 Please check my YouTube ch. 🔍 ''Kohei Ohmori'' or "大森 浩平" or.. URL on my profile. Twitter:kohei6620

Овој часовник станал вирален затоа што луѓето не можат да поверуваат како настанал...

Овој часовник станал вирален затоа што луѓето не можат да поверуваат како настанал...

Јапонскиот уметник Кохеи Охмори во последните неколку години се истакнал благодарение на својата неверојатна способност и креативност за цртање на секојдневни метални предмети со пенкало. Доволно е да го погледнете неговиот тродимензионален цртеж на рачниот часовник “Seiko“. 25-годишниот уметник троши околу 100 часа од своето време за еден проект,