притисни ентер »

Денеска почнува „Пивофест 2018“
Денеска почнува „Пивофест 2018“

Денеска почнува „Пивофест 2018“

Денеска во Прилеп почнува „Пивофест 2018“, кој ќе трае до недела. На триесетина локации на булеварот Гоце Делчев ќе бидат наместени штандови. На денешниот, прв фестивалски ден ќе настапат домашните ѕвезди: Бени и „Нон стоп“, Дани, Тони Зен и Кирил Џајкоски. Утрешниот ден е резервиран за настапите на Дарио, Ван Гог, „Црвена јабука“ и Моссел. В сабота

Денеска почнува „Пивофест 2018“

Денеска почнува „Пивофест 2018“

Денеска во Прилеп почнува „Пивофест 2018“, кој ќе трае до недела. На триесетина локации на булеварот Гоце Делчев ќе бидат наместени штандови. На денешниот, прв фестивалски ден ќе настапат домашните ѕвезди: Бени и „Нон стоп“, Дани, Тони Зен и Кирил Џајкоски. Утрешниот ден е резервиран за настапите на Дарио, Ван Гог, „Црвена јабука“ и Моссел. В сабота

Прилеп подготвен за вечерното отворање на „Пивофест“

Прилеп подготвен за вечерното отворање на „Пивофест“

Прилеп е подготвен за вечерашното отворање на 16-иот по ред „Пивофест“. Штандовите на пиварниците и на скарите се наместени во центарот на Прилеп, на булеварот „Гоце Делчев“, организаторите, компанијата „Инфинити“, локалните власти и инстгитруциите ги завршија сите подготовки за четиридневната летна манифестација. Според Дарко Манасиески од компанијата-организатор

Прилеп ги отвора вратите на „Пивофест 2018“

Прилеп ги отвора вратите на „Пивофест 2018“

Прилеп ги одбројува последните часови пред почетокот на „Пивофест 2018“. Сите институции што учествуваат во подготовката и организацијата на фестивалот, секоја во својата област, континуирано работат на обезбедување на неопходните услови за успешно издание на годинешниот 16 – ти по ред „Пивофест“. „Општина Прилеп како поддржувач на настанот и организаторот

Вечерва во Прилеп започнува 16. Пиво Фест

Вечерва во Прилеп започнува 16. Пиво Фест

Embedded video for Вечерва во Прилеп започнува 16. Пиво Фест Пивото веќе се лади, а скарите се разгорени. Прилеп е подготвен за една од најголемите забави во Македонија, вечерва започнува 16-тиот по ред Пиво Фест кој ќе трае се до 15 јули. За овие 4 фестивалски денови се очекува сите патишта од Македониија да водат за Прилеп. Вечерва фестиивалот го

Прилеп ги отвора вратите на „Пивофест 2018“

Прилеп ги отвора вратите на „Пивофест 2018“

Прилеп ги одбројува последните часови пред почетокот на „Пивофест 2018“. Сите институции што учествуваат во подготовката и организацијата на фестивалот, секоја во својата област, континуирано работат на обезбедување на неопходните услови за успешно издание на годинешниот 16. „Пивофест“. „Општина Прилеп како поддржувач на настанот и организаторот на

Прилеп подготвен: Вечерва стартува „Пивофест“

Прилеп подготвен: Вечерва стартува „Пивофест“

Прилеп е подготвен за вечерашното отворање на 16-иот по ред „Пивофест“. Штандовите на пиварниците и на скарите се наместени во центарот на Прилеп, на булеварот „Гоце Делчев“, организаторите, компанијата „Инфинити“, локалните власти и инстгитруциите ги завршија сите подготовки за четиридневната летна манифестација. Според Дарко Манасиески од компанијата-организатор