притисни ентер »

Британското денс трио Disciples на Sea Dance
Британското денс трио Disciples на Sea Dance

Британското денс трио Disciples на Sea Dance

Најбараното британско денс трио „Дисајплс“ (Disciples), ќе му се придружи на својот пријател и ментор Дејвид Гета во завршната ноќ на овогодишниот Си Денс (Sea Dance) фестивал на една од најубавите плажи на Јадранот. На големото финале на летната сезона на 1 септември, популарните хитмејкери од Лондон ги носат песните кои последните неколку години

Најбараното британско денс трио „Дисајплс“ и македонскиот гениј Галоски пристигнуваат на Sea Dance

Најбараното британско денс трио „Дисајплс“ и македонскиот гениј Галоски пристигнуваат на Sea Dance

Најбараното британско денс трио „Дисајплс“ (Disciples), ќе му се придружи на својот пријател и ментор Дејвид Гета во завршната ноќ на овогодишниот Си Денс (Sea Dance) фестивал на една од најубавите плажи на Јадранот! На големото финале на летната сезона во недела, 1-ви септември, популарните хитмејкери од Лондон ги носат песните кои последните неколку

Авторите на хитовите на деценијата и најбараното британско денс трио Disciples пристигнуваат на Sea Dance!

Авторите на хитовите на деценијата и најбараното британско денс трио Disciples пристигнуваат на Sea Dance!

Најбараното британско денс трио „Дисајплс“ (Disciples), ќе му се придружи на својот пријател и ментор Дејвид Гета во завршната ноќ на овогодишниот Си Денс (Sea Dance) фестивал на една од најубавите плажи на Јадранот! На големото финале на летната сезона во недела, 1-ви септември, популарните хитмејкери од Лондон ги носат песните кои последните неколку

Британското денс-трио „Дисајплс“ на овогодишниот фестивал „Си Денс“

Британското денс-трио „Дисајплс“ на овогодишниот фестивал „Си Денс“

Најбараното британско денс-трио „Дисајплс“, ќе му се придружи на својот пријател и ментор Дејвид Гета во завршната ноќ на овогодишниот „Си Денс“ (Sea Dance) фестивал на една од најубавите плажи на Јадранот. На големото финале на летната сезона на 1 септември, популарните хитмејкери од Лондон ги носат песните кои последните неколку години буквално не

Британското денс трио Disciples на Sea Dance

Британското денс трио Disciples на Sea Dance

Најбараното британско денс трио „Дисајплс“ (Disciples), ќе му се придружи на својот пријател и ментор Дејвид Гета во завршната ноќ на овогодишниот Си Денс (Sea Dance) фестивал на една од најубавите плажи на Јадранот. На големото финале на летната сезона на 1 септември, популарните хитмејкери од Лондон ги носат песните кои последните неколку години

Британското денс трио Disciples на Sea Dance

Британското денс трио Disciples на Sea Dance

Најбараното британско денс трио „Дисајплс“ (Disciples), ќе му се придружи на својот пријател и ментор Дејвид Гета во завршната ноќ на овогодишниот Си Денс (Sea Dance) фестивал на една од најубавите плажи на Јадранот. На големото финале на летната сезона на 1 септември, популарните хитмејкери од Лондон ги носат песните кои последните неколку години

Галоски на главната сцена на фестивалот „Си денс“ во Будва

Галоски на главната сцена на фестивалот „Си денс“ во Будва

Еден од најуспешните и најзафатени македонски диџеи и продуценти, Галоски ќе настапи на главната сцена на црногорскиот фестивал „ Си денс “ , кој е дел од семејството на „ Егзит “. На плажата Буљарица во Будва, тој ќе ја дели сцената со имиња како што се „Дисајплс“, Дејвид Гета, Робин Шулц, Ловра, диџеј Вегс и дуото Вил и Веш. „Посебно е чувството

Британско денс трио „Disciples“ ќе настапи на „Sea Dance“

Британско денс трио „Disciples“ ќе настапи на „Sea Dance“

Британско денс трио „Disciples“ ќе настапи на завршната вечер на овогодишниот „Sea Dance“.  На финалето на летната сезона во недела, 1-ви септември, популарните хитмејкери од Лондон ги носат песните кои последните неколку години не се симнауваат од светските радио станици. Нивниот најголем хит „How Deep Is Your Love” е една од песните кои ја одбележаа