притисни ентер »

Спасовски од Арачиново најави милијарда евра инвестиции во следниот мандат
Спасовски од Арачиново најави милијарда евра инвестиции во следниот мандат

Спасовски од Арачиново најави милијарда евра инвестиции во следниот мандат

Носителот на изборната листа на СДСМ во вторат изборна единица, Оливер Спасовски, се обрати на вечерашната трибина во Арачиново, заедно со кандидатот за пратеник од СДСМ, Мухамед Зекири и кандидатот за пратеник од редовите на Движењето БЕСА, дел од коалицијата Можеме, Бастри Бајрами. „Најавуваме една милијарда евра странски инвестиции до крајот на

Спасовски од Арачиново: Најавуваме една милијарда евра странски инвестиции до крајот на мандатот, за нова развојна економија и добро платени работни места, Арачиново пак ќе биде дел од победата за сигурна иднина

Спасовски од Арачиново: Најавуваме една милијарда евра странски инвестиции до крајот на мандатот, за нова развојна економија и добро платени работни места, Арачиново пак ќе биде дел од победата за сигурна иднина

„Ви оддавам признание бидејки одовде почна рушењето на режимот и одовде беше испратена пораката за единство, сплотеност и сите заедно да направиме подобро за нас и нашите деца. Ние од ИЕ 2 сме Македонија во мало и затоа ја имаме најглема одговорност во однос на изборите. Победата во Арачиново е победа и во ИЕ 2 и победа на Македонија со што ќе пратиме

Спасовски: Од Арачиново почна уривањето на режимот и одовде беше испратена пораката за единство

Спасовски: Од Арачиново почна уривањето на режимот и одовде беше испратена пораката за единство

Од Арачиново почна уривањето на режимот и одовде беше испратена пораката за единство, сплотеност и сите заедно да направиме подобро за нас и нашите деца, рече носителот на листа во ИЕ 2 од коалицијата „Можеме”, Оливер Спасовски на вечерашната трибина во Арачиново, каде исто присуствуваше и кандидатот за пратеник од СДСМ, Мухамед Зекири и кандидатот

Спасовски од Арачиново: Најавуваме една милијарда евра странски инвестиции до крајот на мандатот, за нова развојна економија и добро платени работни места

Спасовски од Арачиново: Најавуваме една милијарда евра странски инвестиции до крајот на мандатот, за нова развојна економија и добро платени работни места

Носителот на листа во ИЕ 2, Оливер Спасовски се обрати на вечерашната трибина во Арачиново, заедно со кандидатот за пратеник од СДСМ, Мухамед Зекири и кандидатот за пратеник од редовите на Движењето БЕСА, дел од коалицијата Можеме, Бастри Бајрами. „Ви оддавам признание бидејки одовде почна рушењето на режимот и одовде беше испратена пораката за единство,

Спасовски од Арачиново: Најавуваме една милијарда евра странски инвестиции до крајот на мандатот, за нова развојна економија и добро платени работни места, Арачиново пак ќе биде дел од победата за сигурна иднина

Спасовски од Арачиново: Најавуваме една милијарда евра странски инвестиции до крајот на мандатот, за нова развојна економија и добро платени работни места, Арачиново пак ќе биде дел од победата за сигурна иднина

Носителот на листа во ИЕ 2, Оливер Спасовски се обрати на вечерашната трибина во Арачиново, заедно со кандидатот за пратеник од СДСМ, Мухамед Зекири и кандидатот за пратеник од редовите на Движењето БЕСА, дел од коалицијата Можеме, Бастри Бајрами. „Ви оддавам признание бидејки одовде почна рушењето на режимот и одовде беше испратена пораката за единство,

Спасовски: Арачиново пак ќе биде дел од победата за сигурна иднина

Спасовски: Арачиново пак ќе биде дел од победата за сигурна иднина

Скопје, 29 јуни 2020 (МИА) – Од Арачиново почна уривањето на режимот и одовде беше испратена пораката за единство, сплотеност и сите заедно да направиме подобро за нас и нашите деца, рече носителот на листа во ИЕ 2 од коалицијата „Можеме”, Оливер Спасовски на вечерашната трибина во Арачиново, каде исто присуствуваше и кандидатот за пратеник од СДСМ,

Лукаревска: На граѓаните им е преку глава од национализам, сакаат конкретни решенија за реалните проблеми

Лукаревска: На граѓаните им е преку глава од национализам, сакаат конкретни решенија за реалните проблеми

Во брзата трансформација што следува, нудиме рамномерен развој и еднакви можности, услови и шанси за секој граѓанин”, рече Сања Лукаревска, носителка на листата на ИЕ2 од СДСМ, при посетата во општина Арачиново. „Ќе продолжиме да инвестираме во инфраструктурата, во подобри услови за граѓаните. Ќе ги покачиме пензиите, најниските дури за 21 % најмалку

Лукаревска: На граѓаните им е преку глава од национализам, сакаат конкретни решенија за реалните проблеми

Лукаревска: На граѓаните им е преку глава од национализам, сакаат конкретни решенија за реалните проблеми

Во брзата трансформација што следува, нудиме рамномерен развој и еднакви можности, услови и шанси за секој граѓанин”, рече Сања Лукаревска, носителка на листата на ИЕ2 од СДСМ, при посетата во општина Арачиново. „Ќе продолжиме да инвестираме во инфраструктурата, во подобри услови за граѓаните. Ќе ги покачиме пензиите, најниските дури за 21 % најмалку

Спасовски во Арачиново: Ние градиме сигурна иднина и развојна економија за сите

Спасовски во Арачиново: Ние градиме сигурна иднина и развојна економија за сите

Носителот на листа во изборната единица 2, Оливер Спасовски, попладнево е на средби во општината Арачиново. „Реализиравме конкретни проекти на дело во овој регион во ИЕ 2, што беше запоставен една деценија за време на режимот, со што покажавме дека се грижиме за сите. За изградба и реконструкција на водоводна и канализациона мрежа, само во општините

Спасовски од Арачиново: Најавуваме една милијарда евра странски инвестиции до крајот на мандатот

Спасовски од Арачиново: Најавуваме една милијарда евра странски инвестиции до крајот на мандатот

Носителот на листа во ИЕ 2, Оливер Спасовски се обрати на вечерашната трибина во Арачиново, заедно со кандидатот за пратеник од СДСМ, Мухамед Зекири и кандидатот за пратеник од редовите на Движењето БЕСА, дел од коалицијата Можеме, Бастри Бајрами. -Ви оддавам признание бидејки одовде почна рушењето на режимот и одовде беше испратена пораката за единство,