притисни ентер »

МКЦ за првпат е домаќин на „Лајвјуроп“ фестивал
МКЦ за првпат е домаќин на „Лајвјуроп“ фестивал

МКЦ за првпат е домаќин на „Лајвјуроп“ фестивал

Во Младинскиот културен центар (МКЦ) во Скопје првпат ќе се одржи Фестивалот „Лајвјуроп“ откако МКЦ стана полноправна членка на реномираната мрежа на концертни сали во Европа. „Лајвјуроп“ е мрежа на легендарни концертни сали меѓу кои и Melkweg (Амстердам), Vega (Копенхаген), Ancienne Belgique (Брисел) и други дваесетина препознатливи и популарни сали,

Денес почнува „PIN MUSIC Conference & Showcase 2022“

Денес почнува „PIN MUSIC Conference & Showcase 2022“

Денеска почнува „PIN MUSIC Conference & Showcase 2022“, во чии рамки се очекуваат повеќе од 250 гости: едни од најрелевантните имиња во музичката индустрија (букери, промотери, новинари, агенти) и на најактуелните музички таленти од Европа, регионот и од кај нас, информираат од Младинскиот Културен Центар, Скопје. -Во текот на трите фестивалски дена

„Liveurope“ фестивал во МКЦ

„Liveurope“ фестивал во МКЦ

Во Младинскиот културен центар во Скопје првпат ќе се одржи „Liveurope“, откако МКЦ стана полноправна членка на реномираната мрежа на концертни сали во Европа. – Liveurope е мрежа на легендарни концертни сали меѓу кои и Melkweg (Амстердам), Vega (Копенхаген), Ancienne Belgique (Брисел) и други дваесетина препознатливи и популарни сали, кои се од огромна

„Лајвјуроп“ фестивал во МКЦ

„Лајвјуроп“ фестивал во МКЦ

Во Младинскиот културен центар во Скопје првпат ќе се одржи „Лајвјуроп“ (Liveurope), откако МКЦ стана полноправна членка на реномираната мрежа на концертни сали во Европа. Во Младинскиот културен центар во Скопје првпат ќе се одржи „Лајвјуроп“ (Liveurope), откако МКЦ стана полноправна членка на реномираната мрежа на концертни сали во Европа. „Liveurope

„Liveurope“ фестивал во МКЦ

„Liveurope“ фестивал во МКЦ

Во Младинскиот културен центар во Скопје првпат ќе се одржи „Liveurope“, откако МКЦ стана полноправна членка на реномираната мрежа на концертни сали во Европа. – Liveurope е мрежа на легендарни концертни сали меѓу кои и Melkweg (Амстердам), Vega (Копенхаген), Ancienne Belgique (Брисел) и други дваесетина препознатливи и популарни сали, кои се од огромна

Мкц првпат е домаќин на фестивалот ЛајвЈуроп

Мкц првпат е домаќин на фестивалот ЛајвЈуроп

Младински културен центар во Скопје првпат е домаќин на фестивалот ЛајвЈуроп, две години откако стана дел од истоимената мрежа на легендарни европски концертни сали. Фестивалот ќе трае од денеска до сабота и ќе се одржува во рамките на деветтата ПИН музичка конференција, која традиционално се одржува во пресрет на фестивалот Таксират. Осумнаесет европски

МКЦ првпат е домаќин на „Лајвјуроп“ Фестивалот

МКЦ првпат е домаќин на „Лајвјуроп“ Фестивалот

Во Младинскиот културен центар (МКЦ) во Скопје првпат ќе се одржи Фестивалот „Лајвјуроп“ откако МКЦ стана полноправна членка на реномираната мрежа на концертни сали во Европа. „Лајвјуроп“ е мрежа на легендарни концертни сали меѓу кои и Melkweg (Амстердам), Vega (Копенхаген), Ancienne Belgique (Брисел) и други дваесетина препознатливи и популарни сали,

„Liveurope“ фестивал во МКЦ

„Liveurope“ фестивал во МКЦ

Во Младинскиот културен центар во Скопје првпат ќе се одржи „Liveurope“, откако МКЦ стана полноправна членка на реномираната мрежа на концертни сали во Европа. – Liveurope е мрежа на легендарни концертни сали меѓу кои и Melkweg (Амстердам), Vega (Копенхаген), Ancienne Belgique (Брисел) и други дваесетина препознатливи и популарни сали, кои се од огромна

„Liveurope“ фестивал во МКЦ

„Liveurope“ фестивал во МКЦ

Во Младинскиот културен центар во Скопје првпат ќе се одржи „Liveurope“, откако МКЦ стана полноправна членка на реномираната мрежа на концертни сали во Европа.