притисни ентер »

Речиси 80 возачи санкционирани во Куманово и околината
Речиси 80 возачи санкционирани во Куманово и околината

Речиси 80 возачи санкционирани во Куманово и околината

На територијата на СВР Куманово во петокот е спроведена засилена акциска контрола за санкционирање на возачи кои управуваaт возило со брзина поголема од пропишаната, при што санционирани се 78 возачи. Од нив 67 возачи ја пречекориле брзината во населено место, а 11 надвор од населено место. На сите прекршители изготвени им се соодветни поднесоци.

Речиси 80 возачи санкционирани во Куманово и околината

Речиси 80 возачи санкционирани во Куманово и околината

На територијата на СВР Куманово во петокот е спроведена засилена акциска контрола за санкционирање на возачи кои управуваaт возило со брзина поголема од пропишаната, при што санционирани се 78 возачи. Од нив 67 возачи ја пречекориле брзината во населено место, а 11 надвор од населено место. На сите прекршители изготвени им се соодветни поднесоци.

Казнети 17 лица за непрописно престигнување на територија на СВР Битола

Казнети 17 лица за непрописно престигнување на територија на СВР Битола

Во петокот периодот од 15.00 до 20.00 часот спроведена е засилена акциска контрола за санкционирање на возила кои непрописно престигнуваат на територијата на СВР Битола, при што санкционирани се 17 возачи. -Засилените акциски контроли продолжуваат и во наредните денови. Апелираме до сите учесници во сообраќајот да ги почитуваат сообраќајните правила

Казнети 17 лица за непрописно престигнување на територија на СВР Битола

Казнети 17 лица за непрописно престигнување на територија на СВР Битола

Во петокот периодот од 15.00 до 20.00 часот спроведена е засилена акциска контрола за санкционирање на возила кои непрописно престигнуваат на територијата на СВР Битола, при што санкционирани се 17 возачи. -Засилените акциски контроли продолжуваат и во наредните денови. Апелираме до сите учесници во сообраќајот да ги почитуваат сообраќајните правила

17 санкции за непрописно престигнување на територија на СВР Битола

17 санкции за непрописно престигнување на територија на СВР Битола

Денеска (05.08.2022) во периодот од 15.00 до 20.00 часот спроведена е засилена акциска контрола за санкционирање на возила кои непрописно престигнуваат на територијата на СВР Битола, при што санкционирани се 17 возачи. Засилените акциски контроли продолжуваат и во наредните денови. Апелираме до сите учесници во сообраќајот да ги почитуваат сообраќајните

215 санкции за брзо возење

215 санкции за брзо возење

Денеска (05.08.2022) во периодот од 07.00 до 10.00 часот Министерството за внатрешни работи спроведе засилена акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои се движат со брзина поголема од дозволената, при што санкционирани се 215 возачи. Од нив осум возила се движеле со брзина над 50 километри на час

78 санкции за брзо возење на територија на СВР Куманово

78 санкции за брзо возење на територија на СВР Куманово

78 санкции за брзо возење на територија на СВР Куманово Денеска (05.08.2022) на територијата на СВР Куманово спроведена e засилена акциска контрола за санкционирање на возачи кои управуваaт возило со брзина поголема од пропишаната, при што санционирани се 78 возачи. Од нив 67 возачи ја пречекориле брзината во населено место, а 11 надвор од населено

Казнети 17 лица за непрописно престигнување на територија на СВР Битола

Казнети 17 лица за непрописно престигнување на територија на СВР Битола

Казнети 17 лица за непрописно престигнување на територија на СВР Битола Денеска (05.08.2022) во периодот од 15.00 до 20.00 часот спроведена е засилена акциска контрола за санкционирање на возила кои непрописно престигнуваат на територијата на СВР Битола, при што санкционирани се 17 возачи. -Засилените акциски контроли продолжуваат и во наредните денови

78 санкции за брзо возење во Куманово

78 санкции за брзо возење во Куманово

Денеска (05.08.2022) на територијата на СВР Куманово спроведена e засилена акциска контрола за санкционирање на возачи кои управуваaт возило со брзина поголема од пропишаната, при што санционирани се 78 возачи. Од нив 67 возачи ја пречекориле брзината во населено место, а 11 надвор од населено место. На сите прекршители изготвени им се соодветни поднесоци

Речиси 80 возачи санкционирани во Куманово и околината

Речиси 80 возачи санкционирани во Куманово и околината

На територијата на СВР Куманово во петокот е спроведена засилена акциска контрола за санкционирање на возачи кои управуваaт возило со брзина поголема од пропишаната, при што санционирани се 78 возачи. Од нив 67 возачи ја пречекориле брзината во населено место, а 11 надвор од населено место. На сите прекршители изготвени им се соодветни поднесоци. Доколку