притисни ентер »

Странец, колега или шеф? Со кого мажите и жените најчесто завршуваат во кревет?
Странец, колега или шеф? Со кого мажите и жените најчесто завршуваат во кревет?

Странец, колега или шеф? Со кого мажите и жените најчесто завршуваат во кревет?

Една четвртина од испитаниците имале секс со колега. Според анкетите на реномираните светски машки и женски списанија, 44 проценти жени и 39 проценти мажи најмалку еднаш завршиле во кревет со бившиот партнер. Но и сексот со непозната личност е омилен кај двата пола. Една третина мажи и жени барем еднаш завршиле меѓу чаршафите со непозната личност.

25 отсто од луѓето ова го сакаат повеќе од сексот

25 отсто од луѓето ова го сакаат повеќе од сексот

За некои жени сè уште е табу тема, но мастурбацијата ја обожуваат и мажите и жените. Истражувањето кое е спроведено на 10.000 мажи и жени, од страна на компанијата за производство на играчки за возрасни, „Tenga“, покажало дека дури една четвртина од нив повеќе сакаат соло игри отколку сексуални односи. Дури 27 отсто од жените и 21 отсто од мажите изјавиле

Странец, колега или шеф – знаете ли со кои мажи жените најчесто завршуваат во кревет?

Странец, колега или шеф – знаете ли со кои мажи жените најчесто завршуваат во кревет?

Колега, најдобар пријател, странец... – побаравме одговор на прашањето со кои мажи жените најчесто завршуваат во кревет. Според анкетите на реномираните светски машки и женски списанија, 44 отсто од жените и 39 отсто од мажите најмалку еднаш завршиле со поранешниот партнер во кревет. Една четвртина имала секс во кругот на колегите Но, и потполно спротивно