притисни ентер »

Што не треба да правите откако ќе се најадете
Што не треба да правите откако ќе се најадете

Што не треба да правите откако ќе се најадете

ИЗВОР Скопје24 | февруари 15, 2020 Ако некој ви каже дека веднаш по обилниот оброк треба да го разлабавите ременот или да одите да прошетате – не треба да го слушате. Ова е мала листа од 7 работи кои не треба да ги правите веднаш по јадењето: 1. Не палете цигара – истражувањата покажуваат дека една цигара веднаш по оброкот е штетна како 10. 2. Не јадете

Што не треба да правите откако ќе се најадете?

Што не треба да правите откако ќе се најадете?

Ако некој ви каже дека веднаш по обилниот оброк треба да го разлабавите ременот или да одите да прошетате – не треба да го слушате. Ова е мала листа од 7 работи кои не треба да ги правите веднаш по јадењето: 1. Не палете цигара – истражувањата покажуваат дека една цигара веднаш по оброкот е штетна како 10. 2. Не јадете овошје – консумирањето на овошје