притисни ентер »

Дали знаевте? Ова се 4 места на телото каде што парфемот најдолго трае!
Дали знаевте? Ова се 4 места на телото каде што парфемот најдолго трае!

Дали знаевте? Ова се 4 места на телото каде што парфемот најдолго трае!

Сигурно сте забележале дека кај некои личности парфемот трае со часови, додека кај вас набргу исчезнува. Но, не е поентата во количината на парфем, туку во местото каде што го нанесувате. Местото каде што се преклопува раката Поради тенката кожа под која се наоѓаат многу вени, ова е идеално место да ставите парфем кој ќе се прошири на целото тело и

Четири точки на телото каде парфемот најдолго трае

Четири точки на телото каде парфемот најдолго трае

Поентата не е во нанесената количина, туку на точките на телото каде го ставате. Сигурно сте забележале дека кај некои личности парфемот трае цел ден, додека кај други „исчезнува“ кратко откако го нанеле. Поентата не е во нанесената количина, туку на точките на телото каде го ставате. Секако, навикнати сме да ставаме парфем на вратот и на рачните зглобови