притисни ентер »

Заев: Вчера ми пишуваше еден од пранкерите, му реков да не се шегува со чесен човек
Заев: Вчера ми пишуваше еден од пранкерите, му реков да не се шегува со чесен човек

Заев: Вчера ми пишуваше еден од пранкерите, му реков да не се шегува со чесен човек

Премиерот Зоран Заев во вечерашното интервју за ТВ Клан Македонија, уште еднаш изрази жалење за телефонските разговори со руските „пранкери“, истакнувајќи дека отсега ќе се зајакне протоколот за телефонските разговори со премиерот на државата. „Јас сум човек кој комуницира со сите. Вчера пуштив порака до претседателот Вучиќ, добив одговор. Се јавив

Заев: Ќе се зајакне протоколот за телефонските разговори

Заев: Ќе се зајакне протоколот за телефонските разговори

Премиерот Зоран Заев уште еднаш изрази жалење за телефонските разговори со руските „пранкери“, истакнувајќи дека отсега ќе се зајакне протоколот за телефонските разговори со премиерот на државата. – Јас сум човек кој комуницира со сите. Вчера пуштив порака до претседателот Вучиќ, добив одговор. Се јавив на претседателот Тачи. Комуницирам со премиерите

Заев: Ќе се зајакне протоколот за телефонските разговори

Заев: Ќе се зајакне протоколот за телефонските разговори

Премиерот Зоран Заев во вечерашното интервју за ТВ Клан Македонија, уште еднаш изрази жалење за телефонските разговори со руските „пранкери“, истакнувајќи дека отсега ќе се зајакне протоколот за телефонските разговори со премиерот на државата. – Јас сум човек кој комуницира со сите. Вчера пуштив порака до претседателот Вучиќ, добив одговор. Се јавив

Заев: Јас сум непосреден човек, комуницирам со сите, преку смс пораки, Вибер, Ватсап

Заев: Јас сум непосреден човек, комуницирам со сите, преку смс пораки, Вибер, Ватсап

Премиерот Зоран Заев во вечерашното интервју за ТВ Клан Македонија, уште еднаш изрази жалење за телефонските разговори со руските „пранкери“, истакнувајќи дека отсега ќе се зајакне протоколот за телефонските разговори со премиерот на државата. – Јас сум човек кој комуницира со сите. Вчера пуштив порака до претседателот Вучиќ, добив одговор. Се јавив

Заев: Ќе се зајакне протоколот за телефонските разговори

Заев: Ќе се зајакне протоколот за телефонските разговори

Премиерот Зоран Заев уште еднаш изрази жалење за телефонските разговори со руските „пранкери“, истакнувајќи дека отсега ќе се зајакне протоколот за телефонските разговори со премиерот на државата. – Јас сум човек кој комуницира со сите. Вчера пуштив порака до претседателот Вучиќ, добив одговор. Се јавив на претседателот Тачи. Комуницирам со премиерите

Заев: Ќе се зајакне протоколот за телефонските разговори

Заев: Ќе се зајакне протоколот за телефонските разговори

Премиерот Зоран Заев во вечерашното интервју за ТВ Клан Македонија, уште еднаш изрази жалење за телефонските разговори со руските „пранкери“, истакнувајќи дека отсега ќе се зајакне протоколот за телефонските разговори со премиерот на државата. – Јас сум човек кој комуницира со сите. Вчера пуштив порака до претседателот Вучиќ, добив одговор. Се јавив

Заев: Ќе се зајакне протоколот за телефонските разговори

Заев: Ќе се зајакне протоколот за телефонските разговори

fznor Премиерот Зоран Заев во вечерашното интервју за ТВ Клан Македонија, уште еднаш изрази жалење за телефонските разговори со руските „пранкери“, истакнувајќи дека отсега ќе се зајакне протоколот за телефонските разговори со премиерот на државата. – Јас сум човек кој комуницира со сите. Вчера пуштив порака до претседателот Вучиќ, добив одговор. Се

Заев вчера се допишувал со лажниот Порошенко: Немојте да се шегувате со чесни луѓе

Заев вчера се допишувал со лажниот Порошенко: Немојте да се шегувате со чесни луѓе

Премиерот Зоран Заев во вечерашното интервју за ТВ Клан Македонија, уште еднаш изрази жалење за телефонските разговори со руските „пранкери“, истакнувајќи дека отсега ќе се зајакне протоколот за телефонските разговори со премиерот на државата. „Јас сум човек кој комуницира со сите. Вчера пуштив порака до претседателот Вучиќ, добив одговор. Се јавив

Каква штета и нанесе Заев на државата со својата „отвореност“?

Каква штета и нанесе Заев на државата со својата „отвореност“?

Премиерот Зоран Заев ја призна автентичноста на снимката со три негови разговори со руските „пранкери“ кои му се претставувале како поранешниот украински претседател Петро Порошенко и генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг. Заев призна дека биле прекршени протоколите за меѓудржавна комуникација, но смета дека ниту тој ниту пак некој од неговиот