притисни ентер »

Домот на културата во Македонски Брод реализира пет проекти со финансиска подршка од Министерството за култура
Домот на културата во Македонски Брод реализира пет проекти со финансиска подршка од Министерството за култура

Домот на културата во Македонски Брод реализира пет проекти со финансиска подршка од Министерството за култура

Измината година Домот на културата во Македонски Брод, реализира пет проекти финансиски подржани од Министерството за култура, истакна директорката на таа установа, Милена Стојческа. “Во рамките на програмата за 2021 година, реализиравме пет проекти со финансиска подршка на Министерството за култура. Следни проекти кои се во таа категорија се преземање

Ликовна изложба „Културно историски споменици, цркви и манастири од Порече“

Ликовна изложба „Културно историски споменици, цркви и манастири од Порече“

Во Домот на културата во Македонски Брод денеска беше отворена ликовна изложба насловена „Културно историски споменици, цркви и манастири од Порече“. Автори на изложбата се Цуте Крајчески и Дончо Наумоски, двајцата по потекло од Порече. -Сезоната на културни случувања во Домот на културата ја отворивме со денешната изложба на фотографии „Културно историски

Ликовна изложба „Културно историски споменици, цркви и манастири од Порече“

Ликовна изложба „Културно историски споменици, цркви и манастири од Порече“

Во Домот на културата во Македонски Брод денеска беше отворена ликовна изложба насловена „Културно историски споменици, цркви и манастири од Порече“. Автори на изложбата се Цуте Крајчески и Дончо Наумоски, двајцата по потекло од Порече. -Сезоната на културни случувања во Домот на културата ја отворивме со денешната изложба на фотографии „Културно историски

Ликовна изложба „Културно историски споменици, цркви и манастири од Порече“

Ликовна изложба „Културно историски споменици, цркви и манастири од Порече“

Во Домот на културата во Македонски Брод денеска беше отворена ликовна изложба насловена „Културно историски споменици, цркви и манастири од Порече“. Автори на изложбата се Цуте Крајчески и Дончо Наумоски, двајцата по потекло од Порече. -Сезоната на културни случувања во Домот на културата ја отворивме со денешната изложба на фотографии „Културно историски

Домот на културата во Македонски Брод реализира пет проекти со финансиска подршка од Министерството за култура

Домот на културата во Македонски Брод реализира пет проекти со финансиска подршка од Министерството за култура

Измината година Домот на културата во Македонски Брод, реализира пет проекти финансиски подржани од Министерството за култура, истакна директорката на таа установа, Милена Стојческа. -Во рамките на програмата за 2021 година, реализиравме пет проекти со финансиска подршка на Министерството за култура. Следни проекти кои се во таа категорија се преземање

Библиотеката во Македонски Брод се збогатила со 92 нови наслови

Библиотеката во Македонски Брод се збогатила со 92 нови наслови

Измината година Домот на културата во Македонски Брод, реализира пет проекти финансиски подржани од Министерството за култура, истакна директорката на таа установа, Милена Стојческа. – Во рамките на програмата за 2021 година, реализиравме пет проекти со финансиска подршка на Министерството за култура. Следни проекти кои се во таа категорија се преземање

Домот на културата во Македонски Брод реализира пет проекти со финансиска подршка од Министерството за култура

Домот на културата во Македонски Брод реализира пет проекти со финансиска подршка од Министерството за култура

Измината година Домот на културата во Македонски Брод, реализира пет проекти финансиски подржани од Министерството за култура, истакна директорката на таа установа, Милена Стојческа. -Во рамките на програмата за 2021 година, реализиравме пет проекти со финансиска подршка на Министерството за култура. Следни проекти кои се во таа категорија се преземање

Домот на културата во Македонски Брод реализира пет проекти со финансиска подршка од Министерството за култура

Домот на културата во Македонски Брод реализира пет проекти со финансиска подршка од Министерството за култура

– Измината година Домот на културата во Македонски Брод, реализира пет проекти финансиски подржани од Министерството за култура, истакна директорката на таа установа, Милена Стојческа. -Во рамките на програмата за 2021 година, реализиравме пет проекти со финансиска подршка на Министерството за култура. Следни проекти кои се во таа категорија се преземање