притисни ентер »

Промената која сите ја очекуваа од „Ербиенби“
Промената која сите ја очекуваа од „Ербиенби“

Промената која сите ја очекуваа од „Ербиенби“

Европската Комисија најави дека онлајн платформата за сместување „Ербиенби“ по неколку месеци преговори со европските власти, ќе воведе промени во својата понуда со што потрошувачите треба да бидат подобро заштитени, во согласност со правилата на ЕУ. Од сега, соопшти ЕК понудата на веб сајтот на „Ербиенби“ ќе биде презентирана на појасен начин, согласно