притисни ентер »

Кабинетот на Иванов тврди: Ниту се разговарало, ниту се размислувало за прогласување вонредна состојба
Кабинетот на Иванов тврди: Ниту се разговарало, ниту се размислувало за прогласување вонредна состојба

Кабинетот на Иванов тврди: Ниту се разговарало, ниту се размислувало за прогласување вонредна состојба

Кабинетот на претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов ги отфрла, како што се наведува, ,,континуираните и очајни обиди” за вмешување на претседателот на Република Македонија и Кабинетот во настаните од 27 април 2017 година. ,,Во Кабинетот на шретседателот на Република Македонија никогаш ниту се разговарало, ниту се размислувало за прогласување

Кабинетот на Иванов вмешан во настаните од 27 април?!

Кабинетот на Иванов вмешан во настаните од 27 април?!

Кабинетот на претседателот на Република Македонија вечерва преку пишано соопштени ги отфрли, како што се наведува, континуираните и очајни обиди за вмешување на претседателот на Република Македонија и Кабинетот во настаните од 27 април 2017 година. – Во Кабинетот на претседателот на Република Македонија никогаш ниту се разговарало, ниту се размислувало

Кабинетот на Иванов тврди: Ниту се разговарало, ниту се размислувало за прогласување вонредна состојба

Кабинетот на Иванов тврди: Ниту се разговарало, ниту се размислувало за прогласување вонредна состојба

Кабинетот на претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов ги отфрла, како што се наведува, ,,континуираните и очајни обиди” за вмешување на претседателот на Република Македонија и Кабинетот во настаните од 27 април 2017 година. ,,Во Кабинетот на шретседателот на Република Македонија никогаш ниту се разговарало, ниту се размислувало за прогласување

Кабинет на Иванов: Никогаш не се разговарало, ниту размислувало за прогласување на воена состојба

Кабинет на Иванов: Никогаш не се разговарало, ниту размислувало за прогласување на воена состојба

Кабинетот на претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов ги отфрла, како што се наведува, „континуираните и очајни обиди“ за вмешување на претседателот на Република Македонија и Кабинетот во настаните од 27 април 2017 година. „Во Кабинетот на претседателот на Република Македонија никогаш ниту се разговарало, ниту се размислувало за прогласување

Кабинетот на Иванов тврди: Ниту се разговарало, ниту се размислувало за прогласување вонредна состојба

Кабинетот на Иванов тврди: Ниту се разговарало, ниту се размислувало за прогласување вонредна состојба

Кабинетот на претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов ги отфрла, како што се наведува, ,,континуираните и очајни обиди” за вмешување на претседателот на Република Македонија и Кабинетот во настаните од 27 април 2017 година. ,,Во Кабинетот на шретседателот на Република Македонија никогаш ниту се разговарало, ниту се размислувало за прогласување

Кабинетот на Иванов ги отфрла наводите за вмешаност во настаните од 27 април

Кабинетот на Иванов ги отфрла наводите за вмешаност во настаните од 27 април

Кабинетот на претседателот на Република Македонија вечерва преку пишано соопштени ги отфрли, како што се наведува, континуираните и очајни обиди за вмешување на претседателот на Република Македонија и Кабинетот во настаните од 27 април 2017 година. – Во Кабинетот на претседателот на Република Македонија никогаш ниту се разговарало, ниту се размислувало

Кабинетот на Иванов ги отфрла наводите за вмешаност во настаните од 27 април

Кабинетот на Иванов ги отфрла наводите за вмешаност во настаните од 27 април

Кабинетот на претседателот на Република Македонија вечерва преку пишано соопштени ги отфрли, како што се наведува, континуираните и очајни обиди за вмешување на претседателот на Република Македонија и Кабинетот во настаните од 27 април 2017 година. – Во Кабинетот на претседателот на Република Македонија никогаш ниту се разговарало, ниту се размислувало

Кабинетот на Иванов тврди: Ниту се разговарало, ниту се размислувало за прогласување вонредна состојба

Кабинетот на Иванов тврди: Ниту се разговарало, ниту се размислувало за прогласување вонредна состојба

Кабинетот на претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, ги отфрла, како што се наведува, ,,континуираните и очајни обиди” за вмешување на претседателот на Република Македонија и Кабинетот во настаните од 27 април 2017 година. ,,Во Кабинетот на претседателот на Република Македонија никогаш ниту се разговарало, ниту се размислувало за прогласување

Кабинет на Иванов: Очајни се обидите за вмешување на Претседателот во настаните од 27 април

Кабинет на Иванов: Очајни се обидите за вмешување на Претседателот во настаните од 27 април

Кабинетот на Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов ги отфрла континуираните и очајни обиди за вмешување на Претседателот на Република Македонија и Кабинетот во настаните од 27 април 2017 година, се вели во соопштението испратено до медиумите. -Во Кабинетот на Претседателот на Република Македонија никогаш ниту се разговарало, ниту се размислувало

Кабинетот на Иванов отфрла вмешаност во собраниските настаните од 27 април

Кабинетот на Иванов отфрла вмешаност во собраниските настаните од 27 април

Кабинетот на претседателот на Република Македонија вечерва преку пишано соопштени ги отфрли, како што се наведува, континуираните и очајни обиди за вмешување на претседателот на Република Македонија и Кабинетот во настаните од 27 април 2017 година. „Во Кабинетот на претседателот на Република Македонија никогаш ниту се разговарало, ниту се размислувало