притисни ентер »

Судири со полицијата во Париз
Судири со полицијата во Париз

Судири со полицијата во Париз

Возачи на камиони денеска блокираа патишта во десетина региони низ Франција, изразувајќи на тој начин незадоволство од планираното намалување на даночните олеснувања за дизел горивото за патен превоз, додека сообраќајот на возовите и подземната железница и натаму е нарушен поради штрајкот за пензиската реформа. Во Париз дојде до судири со полицијата

Возачи на камиони блокираа улици низ цела Франција, судири со полицијата во Париз

Возачи на камиони блокираа улици низ цела Франција, судири со полицијата во Париз

Возачи на камиони денеска блокираа патишта во десетина региони низ Франција, изразувајќи на тој начин незадоволство од планираното намалување на даночните олеснувања за дизел горивото за патен превоз, додека сообраќајот на возовите и подземната железница и натаму е нарушен поради штрајкот за пензиската реформа. Во Париз дојде до судири со полицијата

Возачи на камиони блокираа улици низ цела Франција, судири со полицијата во Париз

Возачи на камиони блокираа улици низ цела Франција, судири со полицијата во Париз

Возачи на камиони денеска блокираа патишта во десетина региони низ Франција, изразувајќи на тој начин незадоволство од планираното намалување на намалувањето на даночните олеснувања на дизелот за патен превоз, додека сообраќајот на возовите и подземната железница и натаму е нарушен поради штрајкот за пензиската реформа. Во Париз дојде до судири со

Возачи на камиони блокираа улици низ цела Франција, судири со полицијата во Париз

Возачи на камиони блокираа улици низ цела Франција, судири со полицијата во Париз

Возачи на камиони денеска блокираа патишта во десетина региони низ Франција, изразувајќи на тој начин незадоволство од планираното намалување на намалувањето на даночните олеснувања на дизелот за патен превоз, додека сообраќајот на возовите и подземната железница и натаму е нарушен поради штрајкот за пензиската реформа. Во Париз дојде до судири со

Возачи на камиони блокираа улици низ цела Франција, судири со полицијата во Париз

Возачи на камиони блокираа улици низ цела Франција, судири со полицијата во Париз

Возачи на камиони денеска блокираа патишта во десетина региони низ Франција, изразувајќи на тој начин незадоволство од планираното намалување на намалувањето на даночните олеснувања на дизелот за патен превоз, додека сообраќајот на возовите и подземната железница и натаму е нарушен поради штрајкот за пензиската реформа. Во Париз дојде до судири со