притисни ентер »

Кремљ: Германија не е заробеник на Русија

Кремљ: Германија не е заробеник на Русија

Снабдувањето со гас не доведува до зависност на една земја од друга, туку тие се заемно зависни, порача портпаролот на Кремљ, Дмитри Песков. Кремљ денеска ги отфрли тврдењата на американскиот претседател Доналд Трамп дека Германија е заробеник на Русија поради нејзиното енергетско потпирање на Москва нагласувајќи дека Москва и Берлин се заемно зависни

Кремељ: Германија не е заробеник на Русија

Кремељ: Германија не е заробеник на Русија

Снабдувањето со гас не доведува до зависност на една земја од друга, туку тие се заемно зависни, порача портпаролот на Кремељ, Дмитри Песков. Кремељ денеска ги отфрли тврдењата на американскиот претседател Доналд Трамп дека Германија е заробеник на Русија поради нејзиното енергетско потпирање на Москва, нагласувајќи дека Москва и Берлин се заемно зависни

Кремељ: Германија не е заробеник на Русија

Кремељ: Германија не е заробеник на Русија

Снабдувањето со гас не доведува до зависност на една земја од друга, туку тие се заемно зависни, порача портпаролот на Кремељ, Дмитри Песков. Кремељ денеска ги отфрли тврдењата на американскиот претседател Доналд Трамп дека Германија е заробеник на Русија поради нејзиното енергетско потпирање на Москва, нагласувајќи дека Москва и Берлин се заемно зависни

Кремљ: Германија не е заробеник на Русија

Кремљ: Германија не е заробеник на Русија

Снабдувањето со гас не доведува до зависност на една земја од друга, туку тие се заемно зависни, порача портпаролот на Кремљ, Дмитри Песков. Кремљ денеска ги отфрли тврдењата на американскиот претседател Доналд Трамп дека Германија е заробеник на Русија поради нејзиното енергетско потпирање на Москва нагласувајќи дека Москва и Берлин се заемно зависни

Мас: Германија не е заробеник на Русија

Мас: Германија не е заробеник на Русија

Шефот на германската дипломатија Хајко Мас денеска реагираше на критиката на американскиот претседател Доналд Трамп дека Берлин е „заробеник“ на Русија, нагласувајќи оти Германците не се заробеници ниту на Москва ниту на Вашингтон. – Ние не сме заробеници ниту на Русија ниту на САД. Ние сме еден од гарантите на слободниот свет и тоа така ќе остане,

Мас: Германија не е заробеник на Русија

Мас: Германија не е заробеник на Русија

Шефот на германската дипломатија Хајко Мас денеска реагираше на критиката на американскиот претседател Доналд Трамп дека Берлин е „заробеник“ на Русија, нагласувајќи оти Германците не се заробеници ниту на Москва ниту на Вашингтон. „Ние не сме заробеници ниту на Русија ниту на САД. Ние сме еден од гарантите на слободниот свет и тоа така ќе остане,“

Мас: Германија не е заробеник на Русија

Мас: Германија не е заробеник на Русија

Шефот на германската дипломатија Хајко Мас денеска реагираше на критиката на американскиот претседател Доналд Трамп дека Берлин е „заробеник“ на Русија, нагласувајќи оти Германците не се заробеници ниту на Москва ниту на Вашингтон. – Ние не сме заробеници ниту на Русија ниту на САД. Ние сме еден од гарантите на слободниот свет и тоа така ќе остане,

Мас: Германија не е заробеник на Русија

Мас: Германија не е заробеник на Русија

Шефот на германската дипломатија Хајко Мас денеска реагираше на критиката на американскиот претседател Доналд Трамп дека Берлин е „заробеник“ на Русија, нагласувајќи оти Германците не се заробеници ниту на Москва ниту на Вашингтон. - Ние не сме заробеници ниту на Русија ниту на САД. Ние сме еден од гарантите на слободниот свет и тоа така ќе остане,

Мас: Германија не е заробеник на Русија

Мас: Германија не е заробеник на Русија

Шефот на германската дипломатија Хајко Мас денеска реагираше на критиката на американскиот претседател Доналд Трамп дека Берлин е „заробеник“ на Русија, нагласувајќи оти Германците не се заробеници ниту на Москва ниту на Вашингтон. – Ние не сме заробеници ниту на Русија ниту на САД. Ние сме еден од гарантите на слободниот свет и тоа така ќе остане,

Мас: Германците не се „заробеници“ на Русија

Мас: Германците не се „заробеници“ на Русија

Шефот на германската дипломатија Хајко Мас денеска реагираше на критиката на американскиот претседател Доналд Трамп дека Берлин е „заробеник“ на Русија, нагласувајќи оти Германците не се заробеници ниту на Москва ниту на Вашингтон. – Ние не сме заробеници ниту на Русија ниту на САД. Ние сме еден од гарантите на слободниот свет и тоа така ќе остане,