притисни ентер »

Единствена Македонија: МВР го испитува само следењето на Пендаровски, но не и следењето на Бачев од параполициски структури
Единствена Македонија: МВР го испитува само следењето на Пендаровски, но не и следењето на Бачев од параполициски структури

Единствена Македонија: МВР го испитува само следењето на Пендаровски, но не и следењето на Бачев од параполициски структури

„Единствена Македонија очекува од МВР да ги открие лицата кои вршат тајно следење на политичките неистомисленици за партиски потреби, а по вчерашната информација на претседателскиот кандидат на СДСМ Стево Пендаровски дека бил следен од параполицикси структури на одредена партија. МВР во разоткривањето на параполициските структури за следење е во законска

Единствена Македонија: МВР да го расветли и следењето на Јанко Бачев

Единствена Македонија: МВР да го расветли и следењето на Јанко Бачев

Единствена Македонија бара од МВР да ги открие лицата кои ги следат политичките неистомисленици, односно да го расветли следењето на нивниот претседател Јанко Бачев. „Единствена Македонија очекува од МВР да ги открие лицата кои вршат тајно следење на политичките неистомисленици за партиски потреби, а по вчерашната информација на претседателскиот кандидат

EM: МВР постапува селективно, го испитува само следењето на Пендаровски а не и следењето на Бачев

EM: МВР постапува селективно, го испитува само следењето на Пендаровски а не и следењето на Бачев

Единствена Македонија очекува од МВР да ги открие лицата кои вршат тајно следење на политичките неистомисленици за партиски потреби, а по вчерашната информација на претседателскиот кандидат на СДСМ Стево Пендаровски дека бил следен од параполицикси структури на одредена партија. МВР во разоткривањето на параполициските структури за следење е во законска