притисни ентер »

Цуцуловски: Заев повеќекратно (на рати) ја убива државата
Цуцуловски: Заев повеќекратно (на рати) ја убива државата

Цуцуловски: Заев повеќекратно (на рати) ја убива државата

Професорот Љубомир Цуцуловски на својот Фејсбук профил објави статус во врска со промената на уставното име на Република Македонија. -ПОВЕЌЕКРАТНО УБИСТВО. Познатиот француски филозоф Жан–Пол Сартр (голем почитувач на Марксовото учење, меѓутоа не толку и на Енгелсовото) сметаше дека Енгелс двапати ја убил дијалектиката. Првиот пат, за да ја убие. Вториот,

ЦУЦУЛОВСКИ: Заев на рати ја yбивa Mакедонија!

ЦУЦУЛОВСКИ: Заев на рати ја yбивa Mакедонија!

Професорот Љубомир Цуцуловски на својот Фејсбук профил објави статус во врска со промената на уставното име на Република Македонија. -ПОВЕЌЕКРАТНО УБИСТВО. Познатиот француски филозоф Жан–Пол Сартр (голем почитувач на Марксовото учење, меѓутоа не толку и на Енгелсовото) сметаше дека Енгелс двапати ја убил дијалектиката. Првиот пат, за да ја убие. Вториот,

Цуцуловски: Заев повеќекратно ја убива државата на рати

Цуцуловски: Заев повеќекратно ја убива државата на рати

Професорот Љубомир Цуцуловски на својот Фејсбук профил објави статус во врска со промената на уставното име на Република Македонија. -ПОВЕЌЕКРАТНО УБИСТВО. Познатиот француски филозоф Жан–Пол Сартр (голем почитувач на Марксовото учење, меѓутоа не толку и на Енгелсовото) сметаше дека Енгелс двапати ја убил дијалектиката. Првиот пат, за да ја убие.

Цуцуловски: Заев повеќекратно ја убива државата на рати

Цуцуловски: Заев повеќекратно ја убива државата на рати

Цуцуловски: Заев повеќекратно ја убива државата на рати Професорот Љубомир Цуцуловски на својот Фејсбук профил објави статус во врска со промената на уставното име на Република Македонија. -ПОВЕЌЕКРАТНО УБИСТВО. Познатиот француски филозоф Жан–Пол Сартр (голем почитувач на Марксовото учење, меѓутоа не толку и на Енгелсовото) сметаше дека Енгелс двапати