притисни ентер »

Викенд Тарифа: Ford Focus RS е единствениот теренски хечбек што ви е потребен
Викенд Тарифа: Ford Focus RS е единствениот теренски хечбек што ви е потребен

Викенд Тарифа: Ford Focus RS е единствениот теренски хечбек што ви е потребен

Знаеме дека Ford спрема SUV модел со елементи од новиот Focus, но ова не е само базирано на моделот туку е навистина Focus. Ова е Ford Focus RS спремен за рели, но рендериран како за off-road возење. Оваа одлична идеа е рендеринг на Rain Prisk од Facebook. На прв поглед изгледа на едноставен RS со погон на сите огромни тркала, а всушност точно тоа