притисни ентер »

Данијела Мартиновиќ заплака во Скопје – Љубов и солзи на концертот на хрватската пејачка
Данијела Мартиновиќ заплака во Скопје – Љубов и солзи на концертот на хрватската пејачка

Данијела Мартиновиќ заплака во Скопје – Љубов и солзи на концертот на хрватската пејачка

Хрватската пејачка Данијела Мартиновиќ, вчера се расплака на концертот во МНТ во Скопје. Понесена од емоциите и енергијата на публиката, таа на крајот заплака и им се заблагодари на сите што ѝ го направиле Денот на љубовта поубав. „Би сакала да сте во моја кожа и да знаете како се чувствувам сега“, рече таа пред да ја испее последната песна. А концертот

Данијела Мартиновиќ заплака во Скопје – Љубов и солзи на концертот на хрватската пејачка

Данијела Мартиновиќ заплака во Скопје – Љубов и солзи на концертот на хрватската пејачка

Хрватската пејачка Данијела Мартиновиќ, вчера се расплака на концертот во МНТ во Скопје. Понесена од емоциите и енергијата на публиката, таа на крајот заплака и им се заблагодари на сите што ѝ го направиле Денот на љубовта поубав. „Би сакала да сте во моја кожа и да знаете како се чувствувам сега“, рече таа пред да ја испее последната песна. А концертот

Бев сама и несфатена: Даниејла Мартиновиќ си ја отвори душата на концертот во Скопје

Бев сама и несфатена: Даниејла Мартиновиќ си ја отвори душата на концертот во Скопје

Данијела Мартиновиќ си го отвори срцето на скопскиот концерт во МНТ, кој беше дел од турнејата „Неописиво“. Можеби насловот на турнејата кој е ист како втората авторска книга на поп-ѕвездата е најдобар опис и за концертот. „ Бев сосема сама и несфатена. Ми требаше долго време да се спознаам себеси, да дознаам која е вистинската Данијела. Ќе ви откријам

“Тој што не ја прифаќа твојата различност не е вреден да е покрај тебе”, многу љубов на концертот на Данијела Мартиновиќ во Скопје

“Тој што не ја прифаќа твојата различност не е вреден да е покрај тебе”, многу љубов на концертот на Данијела Мартиновиќ во Скопје

“Осмели се, биди свој… Тој што не ја прифаќа твојата различност не е вреден да е покрај тебе”. Со стихови од нејзината втора книга “Неописливо” Данијела Мартиновиќ го почна концертот во Скопје… Публиката ја пречека со силен аплауз и запеа со неа уште од првата песна “Зовем те ја”… “Знаете ли дека сите вие сте љубов моја” – ја заврши Данијела песната

“Тој што не ја прифаќа твојата различност не е вреден да е покрај тебе”, многу љубов на концертот на Данијела Мартиновиќ во Скопје

“Тој што не ја прифаќа твојата различност не е вреден да е покрај тебе”, многу љубов на концертот на Данијела Мартиновиќ во Скопје

“Осмели се, биди свој… Тој што не ја прифаќа твојата различност не е вреден да е покрај тебе”. Со стихови од нејзината втора книга “Неописливо” Данијела Мартиновиќ го почна концертот во Скопје… Публиката ја пречека со силен аплауз и запеа со неа уште од првата песна “Зовем те ја”… “Знаете ли дека сите вие сте љубов моја” – ја заврши Данијела песната

“Тој што не ја прифаќа твојата различност не е вреден да е покрај тебе”, многу љубов на концертот на Даниела Мартиновиќ во Скопје

“Тој што не ја прифаќа твојата различност не е вреден да е покрај тебе”, многу љубов на концертот на Даниела Мартиновиќ во Скопје

“Осмели се, биди свој… Тој што не ја прифаќа твојата различност не е вреден да е покрај тебе”. Со стихови од нејзината втора книга “Неописливо” Данијела Мартиновиќ го почна концертот во Скопје… Публиката ја пречека со силен аплауз и запеа со неа уште од првата песна “Зовем те ја”… “Знаете ли дека сите вие сте љубов моја” – ја заврши Данијела песната

Хрватската пејачка Данијела Мартиновиќ по повод денот на виното и љубовта ќе одржи два концерта.

Хрватската пејачка Данијела Мартиновиќ по повод денот на виното и љубовта ќе одржи два концерта.

Концертите ќе се одржат во интимниот амбиент на Македонскиот народен театар на 14 и 15 февруари. Данијела Мартиновиќ ќе настапи во Скопје со проектот „Неописливо“ како дел од балканската турнеја и за првпат ќе се претстави пред македонската публика како автор. Ќе ги отпее нејзините најголеми хитови во поинакви аранжмани од вообичаено, но и ќе промовира

Данијела репризно (на 15 февруари) во МНТ во Скопје

Данијела репризно (на 15 февруари) во МНТ во Скопје

Имаше сомнежи дека популарната сплитска хит-пејачка Данијела Мартиновиќ нема да одржи свој втор концерт во Скопје, но тоа се покажа како неточно. Таа најпрво во петок на 14 фебруари од 20 часот, на Денот на вљубените и Свети Трифун ќе пее пред целосно распродадениот МНТ, а потоа во сабота на 15 февруари со своето “Неописиво“, репризно ќе ја забавува

Данијела Мартиновиќ викендов со два концерта во Скопје

Данијела Мартиновиќ викендов со два концерта во Скопје

Хрватската пејачка Данијела Мартиновиќ по повод денот на виното и љубовта ќе одржи два концерта. Концертите ќе се одржат во интимниот амбиент на Македонскиот народен театар на 14 и 15 февруари. Данијела Мартиновиќ ќе настапи во Скопје со проектот „Неописливо“ како дел од балканската турнеја и за првпат ќе се претстави пред македонската публика како