притисни ентер »

Алфа Ромео го претставија болидот за 2021

Алфа Ромео го претставија болидот за 2021

Алфа Ромео на јавноста и го покажаа болидот со кој ќе се натпреваруваат во новата сезона, во Формула 1. Претходно своите болиди ги претставија Мекларен и Алфа Таури. Новата сезона, ќе започне за нешто повеќе од еден месец, на 28.март во Бахреин. Болидите на Алфа Роме и оваа сезона ќе ги возат Кими Раиконен и Антонио Џовинаци. Сезоната 2020, во конкуренција

Алфа Ромео го претставија болидот за 2021

Алфа Ромео го претставија болидот за 2021

Алфа Ромео на јавноста и го покажаа болидот со кој ќе се натпреваруваат во новата сезона, во Формула 1. Претходно своите болиди ги претставија Мекларен и Алфа Таури. Новата сезона, ќе започне за нешто повеќе од еден месец, на 28.март во Бахреин. Болидите на Алфа Роме и оваа сезона ќе ги возат Кими Раиконен и Антонио Џовинаци. Сезоната 2020, во конкуренција

Алфа Ромео го претставија болидот за 2021

Алфа Ромео го претставија болидот за 2021

Алфа Ромео на јавноста и го покажаа болидот со кој ќе се натпреваруваат во новата сезона, во Формула 1. Претходно своите болиди ги претставија Мекларен и Алфа Таури. Новата сезона, ќе започне за нешто повеќе од еден месец, на 28.март во Бахреин. Болидите на Алфа Роме и оваа сезона ќе ги возат Кими Раиконен и Антонио Џовинаци. Сезоната 2020, во конкуренција

Алфа Ромео го промовираше новиот „Ц41“ кој ќе го возат Раиконен и Џовинаци

Алфа Ромео го промовираше новиот „Ц41“ кој ќе го возат Раиконен и Џовинаци

Формула 1 тимот, Алфа Роме го промовираше новиот билид „Ц41 2021“ со кој ќе се натпреварува во новата сезона. Кими Раиконен и Антонио Џовинаци имаат на располагање болид кој не се разликува премногу во однос на аеродинамиката и предниот браник, па фановите не се премноги воодушевени. Hello, you beauty.👋 #C41 #AlfaRomeoRacing #ORLEN pic.twitter.com/4GuSUI9O0Z

Претставен новиот болид на формила 1 тимот, Алфа Ромео

Претставен новиот болид на формила 1 тимот, Алфа Ромео

Формула 1 тимот на Алфа Ромео денес го покажа болидот со кој ќе се натпреварува во новата сезона во Формула 1, која почнува следниот месе. Болидите на Алфа Роме и оваа сезона ќе ги возат финскиот ветеран Кими Раиконен и младиот Антонио Џовинаци. Двајцата возачи имаат на располагање болид кој не се разликува премногу во однос на аеродинамиката и предниот