притисни ентер »

Јас ќе појдам да вечерам, а ти остани тука и надгледувај ја мајката….
Јас ќе појдам да вечерам, а ти остани тука и надгледувај ја мајката….

Јас ќе појдам да вечерам, а ти остани тука и надгледувај ја мајката….

Лекар акушер пораѓа жена која треба да роди близнаци. Првото бебе се појавува без проблем. Лекарот го зема во раце, го удира по задникот и тоа почнува да плаче. Второто бебе не се појавува и не се појавува. Минува час, минуваат два… Лекарот и вели на сестрата: – Јас ќе појдам да вечерам, а ти остани тука и надгледувај ја мајката. Веднаш по излегувањето