притисни ентер »

„Халкбанк“ и „Литера“ го прославија Светскиот ден на литературата за деца со приказни, смеа и радост во градинката „Пролет“
„Халкбанк“ и „Литера“ го прославија Светскиот ден на литературата за деца со приказни, смеа и радост во градинката „Пролет“

„Халкбанк“ и „Литера“ го прославија Светскиот ден на литературата за деца со приказни, смеа и радост во градинката „Пролет“

86 Споделувања Share Tweet Скопје, 2 април 2024 – Во чест на Светскиот ден на литературата за деца, „Халкбанк“, во соработка со Меѓународниот фестивал за деца „Литера“, ги посети дечињата во градинката „Пролет“ носејќи им ја магијата на приказните. Слончето Халки, како симбол на детското штедење, е дел од голем број општествено одговорни проекти на

„Халкбанк“ и „Литера“ го прославија Светскиот ден на литературата за деца со приказни, смеа и радост во градинката „Пролет“

„Халкбанк“ и „Литера“ го прославија Светскиот ден на литературата за деца со приказни, смеа и радост во градинката „Пролет“

Во чест на Светскиот ден на литературата за деца, „Халкбанк“, во соработка со Меѓународниот фестивал за деца „Литера“, ги посети дечињата во градинката „Пролет“ носејќи им ја магијата на приказните. Во убавата атмосфера на празничниот ден, маскотата Халки ги израдува децата со неверојатни халки пакетчиња, пренесувајќи го духот на добрата приказна и

Халки во посета на градинката „Пролет“ по повод Светскиот ден на литературата за деца

Халки во посета на градинката „Пролет“ по повод Светскиот ден на литературата за деца

63 Споделувања Share Tweet Во чест на Светскиот ден на литературата за деца, „Халкбанк“, во соработка со Меѓународниот фестивал за деца „Литера“, ги посети дечињата во градинката „Пролет“ носејќи им ја магијата на приказните. Во убавата атмосфера на празничниот ден, маскотата Халки ги израдува децата со неверојатни халки пакетчиња, пренесувајќи го

„Халкбанк“ и „Литера“ го прославија Светскиот ден на литературата за деца со приказни, смеа и радост во градинката „Пролет“

„Халкбанк“ и „Литера“ го прославија Светскиот ден на литературата за деца со приказни, смеа и радост во градинката „Пролет“

Скопје, 2 април 2024 – Во чест на Светскиот ден на литературата за деца, „Халкбанк“, во соработка со Меѓународниот фестивал за деца „Литера“, ги посети дечињата во градинката „Пролет“ носејќи им ја магијата на приказните. Во убавата атмосфера на празничниот ден, маскотата Халки ги израдува децата со неверојатни халки пакетчиња, пренесувајќи го духот

Приказни, смеа и радост со „Халкбанк“ и „Литера“ на Светскиот ден на литературата за деца

Приказни, смеа и радост со „Халкбанк“ и „Литера“ на Светскиот ден на литературата за деца

Магијата на приказните ги допре децата во скопската градинка „Пролет“ каде денеска беше одбележан 2 Април, Светскиот ден на литературата за деца. „Халкбанк“, во соработка со Меѓународниот фестивал за илустрација и литература за деца „Литера“ им направи убава атмосфера на празничниот ден, а маскотата Халки ги израдува со халки пакетчиња, пренесувајќи

„Халкбанк“ и „Литера“ го прославија Светскиот ден на литературата за деца со приказни, смеа и радост во градинката „Пролет“

„Халкбанк“ и „Литера“ го прославија Светскиот ден на литературата за деца со приказни, смеа и радост во градинката „Пролет“

Во чест на Светскиот ден на литературата за деца, „Халкбанк“, во соработка со Меѓународниот фестивал за деца „Литера“, ги посети дечињата во градинката „Пролет“ носејќи им ја магијата на приказните. Во убавата атмосфера на празничниот ден, маскотата Халки ги израдува децата со неверојатни халки пакетчиња, пренесувајќи го духот на добрата приказна и

„Халкбанк“ и „Литера“ го прославија Светскиот ден на литературата за деца со приказни, смеа и радост во градинката „Пролет“

„Халкбанк“ и „Литера“ го прославија Светскиот ден на литературата за деца со приказни, смеа и радост во градинката „Пролет“

Скопје, 2 април 2024 – Во чест на Светскиот ден на литературата за деца, „Халкбанк“, во соработка со Меѓународниот фестивал за деца „Литера“, ги посети дечињата во градинката „Пролет“ носејќи им ја магијата на приказните. Слончето Халки, како симбол на детското штедење, е дел од голем број општествено одговорни проекти на „Халкбанк“. Преку различни

„Халкбанк“ и „Литера“ го прославија Светскиот ден на литературата за деца со приказни, смеа и радост во градинката „Пролет“

„Халкбанк“ и „Литера“ го прославија Светскиот ден на литературата за деца со приказни, смеа и радост во градинката „Пролет“

Во чест на Светскиот ден на литературата за деца, „Халкбанк“, во соработка со Меѓународниот фестивал за деца „Литера“, ги посети дечињата во градинката „Пролет“ носејќи им ја магијата на приказните. Во убавата атмосфера на празничниот ден, маскотата Халки ги израдува децата со неверојатни халки пакетчиња, пренесувајќи го духот на добрата приказна и

„Халкбанк“ и „Литера“ го прославија Светскиот ден на литературата за деца со приказни, смеа и радост во градинката „Пролет“

„Халкбанк“ и „Литера“ го прославија Светскиот ден на литературата за деца со приказни, смеа и радост во градинката „Пролет“

Во чест на Светскиот ден на литературата за деца, „Халкбанк“, во соработка со Меѓународниот фестивал за деца „Литера“, ги посети дечињата во градинката „Пролет“ носејќи им ја магијата на приказните. Во убавата атмосфера на празничниот ден, маскотата Халки ги израдува децата со неверојатни халки пакетчиња, пренесувајќи го духот на добрата приказна и

„Халкбанк“ и „Литера“ го прославија Светскиот ден на литературата за деца со приказни, смеа и радост во градинката „Пролет“

„Халкбанк“ и „Литера“ го прославија Светскиот ден на литературата за деца со приказни, смеа и радост во градинката „Пролет“

Во чест на Светскиот ден на литературата за деца, „Халкбанк“, во соработка со Меѓународниот фестивал за деца „Литера“, ги посети дечињата во градинката „Пролет“ носејќи им ја магијата на приказните. Во убавата атмосфера на празничниот ден, маскотата Халки ги израдува децата со неверојатни халки пакетчиња, пренесувајќи го духот на добрата приказна и