притисни ентер »

Израел подготвен да го бомбардира Иран
Израел подготвен да го бомбардира Иран

Израел подготвен да го бомбардира Иран

Израел е подготвен да го бомбардира Иран со цел да го спречи да произведе нуклеарно оружје, изјави израелскиот министер за надворешни работи Израел Кац во интервју за италијанскиот весник „Кориера дела сера“. – Дали бомбардирањето на Иран е солуција, која се разгледува од Израел? Да, има таква можност. Нема да дозволиме Иран да произведе или да набави

Израел подготвен да го бомбардира Иран

Израел подготвен да го бомбардира Иран

Израел подготвен да го бомбардира Иран Израел е подготвен да го бомбардира Иран со цел да го спречи да произведе нуклеарно оружје, изјави израелскиот министер за надворешни работи Израел Кац во интервју за италијанскиот весник „Кориера дела сера“. – Дали бомбардирањето на Иран е солуција, која се разгледува од Израел? Да, има таква можност. Нема да

Израел подготвен да го бомбардира Иран

Израел подготвен да го бомбардира Иран

Израел е подготвен да го бомбардира Иран со цел да го спречи да произведе нуклеарно оружје, изјави израелскиот министер за надворешни работи Израел Кац во интервју за италијанскиот весник „Кориера дела сера”. – Дали бомбардирањето на Иран е солуција, која се разгледува од Израел? Да, има таква можност. Нема да дозволиме Иран да произведе или да набави

Израел подготвен да го бомбардира Иран

Израел подготвен да го бомбардира Иран

Израел е подготвен да го бомбардира Иран со цел да го спречи да произведе нуклеарно оружје, изјави израелскиот министер за надворешни работи Израел Кац во интервју за италијанскиот весник „Кориера дела сера“. – Дали бомбардирањето на Иран е солуција, која се разгледува од Израел? Да, има таква можност. Нема да дозволиме Иран да произведе или да набави

Израел подготвен да го бомбардира Иран за да го спречи да развива нуклеарно оружје

Израел подготвен да го бомбардира Иран за да го спречи да развива нуклеарно оружје

Израелскиот министер за надворешни работи, Израел Кац, во интервју за италијанскиот весник „Кориера дела сера“, истакна дека Израел е подготвен да го бомбардира Иран ако тоа биде неопходно за да го спречи да произведе нуклеарно оружје. – Дали бомбардирањето на Иран е солуција, која се разгледува од Израел? Да, има таква можност. Нема да дозволиме Иран

Израел подготвен да го бомбардира Иран

Израел подготвен да го бомбардира Иран

Израел е подготвен да го бомбардира Иран со цел да го спречи да произведе нуклеарно оружје, изјави израелскиот министер за надворешни работи Израел Кац во интервју за италијанскиот весник „Кориера дела сера“. – Дали бомбардирањето на Иран е солуција, која се разгледува од Израел? Да, има таква можност. Нема да дозволиме Иран да произведе или да набави

Израел подготвен да го бомбардира Иран

Израел подготвен да го бомбардира Иран

Израел е подготвен да го бомбардира Иран со цел да го спречи да произведе нуклеарно оружје, изјави израелскиот министер за надворешни работи Израел Кац во интервју за италијанскиот весник „Кориера дела сера”. – Дали бомбардирањето на Иран е солуција, која се разгледува од Израел? Да, има таква можност. Нема да дозволиме Иран да произведе или да набави

Бомбардирањето на Иран е солуција за Израел

Бомбардирањето на Иран е солуција за Израел

Во интервјуто шефот на израелската дипломатија упати критики за европските земји бидејќи ја поддржуваат тврдата позиција на САД, под раководство на американскиот претседател Доналд Трамп, кој ја повлече земјата од иранскиот нуклеарен договор постигнат во 2015 година. Израел е подготвен да го бомбардира Иран со цел да го спречи да произведе нуклеарно

Израел подготвен да го бомбардира Иран

Израел подготвен да го бомбардира Иран

– Се додека Иранците се во заблуда дека ја имаат поддршката од Европа, дотогаш ќе биде тешко тие да се повлечат, смета Кац. Израел е подготвен да го бомбардира Иран со цел да го спречи да произведе нуклеарно оружје, изјави израелскиот министер за надворешни работи Израел Кац во интервју за италијанскиот весник „Кориера дела сера“. – Дали бомбардирањето