притисни ентер »

Тричковски: Кикифрики ќе го бесиме!?
Тричковски: Кикифрики ќе го бесиме!?

Тричковски: Кикифрики ќе го бесиме!?

Ако не ја осудат Катица, како што нема да ја осудат, нема за што да и се фатат, мислам во правна смисла, да се разбереме, сапуницата заврши, овците беа прибрани во трлото на кикифрики забава од која полесно им се отвораа вимињата и ако нејзиниот син нема да сака да го обеси Езопот на езопите Г со точка, Б како бљувотина, на првата бандера до Триумфекалната