притисни ентер »

Преку Фејсбук се заканил дека во автобуси има бомби
Преку Фејсбук се заканил дека во автобуси има бомби

Преку Фејсбук се заканил дека во автобуси има бомби

В.Т. управител на фирма за превоз на работници, пријавил дека преку социјалната мрежа Фејсбук добил заканувачки пораки од профил на  на М.Ч. дека на комбињата и автобусите на фирмата имало поставени бомби и дека истите ќе бидат активирани. В.Т. управител на фирма за превоз на работници, пријавил дека преку социјалната мрежа Фејсбук добил заканувачки

Преку Фејсбук добил закана за поставени бомби

Преку Фејсбук добил закана за поставени бомби

На 28.06.2020 околу 16.20 часот во СВР Битола, В.Т. управител на фирма за превоз на работници, пријавил дека преку социјалната мрежа „Фејсбук“ добил заканувачки пораки од профил на „Фејсбук“ на М.Ч. дека на комбињата и автобусите на фирмата имало поставени бомби и дека истите ќе бидат активирани. Од полициски службеници биле извршени проверки, при

МВР: Приведен жител на ресенското с. Болно, за закани на Фејсбук

МВР: Приведен жител на ресенското с. Болно, за закани на Фејсбук

Во СВР Битола бил приведен З.Ѓ. (43) од ресенското село Болно, поради постоење основано сомнение дека преку Фејсбук му се заканувал на управител на фирма за превоз на работници дека на комбињата и автобусите на фирмата имало поставени бомби и дека ќе бидат активирани. Од полициски службеници биле извршени проверки, при што не биле пронајдени експлозивни

Приведено лице што се заканувало со подметнување бомби на автобуси

Приведено лице што се заканувало со подметнување бомби на автобуси

Во СВР Битола вчера околу 16.20 часот  В.Т. управител на фирма за превоз на работници, пријавил дека преку социјалната мрежа „Фејсбук“ добил заканувачки пораки од профил на „Фејсбук“ на М.Ч. дека на комбињата и автобусите на фирмата имало поставени бомби и дека ќе бидат активирани. Од полициски службеници биле извршени проверки, при што не биле пронајдени

Ресенчанец приведен поради лажна дојава дека поставил бомби во автобуси за превоз на работници

Ресенчанец приведен поради лажна дојава дека поставил бомби во автобуси за превоз на работници

Управител на фирма за превоз на работници, на 28 јуни во СВР Битола пријавил дека преку социјалната мрежа „Фејсбук“ добил заканувачки пораки дека на комбињата и автобусите на фирмата имало поставени бомби и дека истите ќе бидат активирани. Од полициски службеници биле извршени проверки, при што не биле пронајдени експлозивни направи. Во врска со случајот

Приведен ресенчанец кој преку Фејсбук се заканувал со ЛАЖНИ БОМБИ

Приведен ресенчанец кој преку Фејсбук се заканувал со ЛАЖНИ БОМБИ

Во СВР Битола вчера околу 16.20 часот  В.Т. управител на фирма за превоз на работници, пријавил дека преку социјалната мрежа „Фејсбук“ добил заканувачки пораки од профил на „Фејсбук“ на М.Ч. дека на комбињата и автобусите на фирмата имало поставени бомби и дека ќе бидат активирани. Од полициски службеници биле извршени проверки, при што не биле пронајдени

Ресенчанец приведен поради лажна дојава дека поставил бомби во автобуси за превоз на работници

Ресенчанец приведен поради лажна дојава дека поставил бомби во автобуси за превоз на работници

Управител на фирма за превоз на работници на 28 јуни во СВР Битола пријавил дека преку социјалната мрежа „Фејсбук“ добил заканувачки пораки дека на комбињата и автобусите на фирмата имало поставени бомби и дека истите ќе бидат активирани. Од полициски службеници биле извршени проверки, при што не биле пронајдени експлозивни направи. Во врска со случајот

Ресенчанец приведен поради лажна дојава дека поставил бомби во автобуси за превоз на работници

Ресенчанец приведен поради лажна дојава дека поставил бомби во автобуси за превоз на работници

Управител на фирма за превоз на работници на 28 јуни во СВР Битола пријавил дека преку социјалната мрежа „Фејсбук“ добил заканувачки пораки дека на комбињата и автобусите на фирмата имало поставени бомби и дека истите ќе бидат активирани. Од полициски службеници биле извршени проверки, при што не биле пронајдени експлозивни направи. Во врска со случајот

Приведен ресенчанец кој преку Фејсбук се заканувал со ЛАЖНИ БОМБИ

Приведен ресенчанец кој преку Фејсбук се заканувал со ЛАЖНИ БОМБИ

Во СВР Битола вчера околу 16.20 часот  В.Т. управител на фирма за превоз на работници, пријавил дека преку социјалната мрежа „Фејсбук“ добил заканувачки пораки од профил на „Фејсбук“ на М.Ч. дека на комбињата и автобусите на фирмата имало поставени бомби и дека ќе бидат активирани. Од полициски службеници биле извршени проверки, при што не биле пронајдени

Приведено лице осомничено за закана преку „фејсбук“ за поставени бомби на комбиња и автобуси

Приведено лице осомничено за закана преку „фејсбук“ за поставени бомби на комбиња и автобуси

Во СВР Битола вчера околу 16.20 часот  В.Т. управител на фирма за превоз на работници, пријавил дека преку социјалната мрежа „Фејсбук“ добил заканувачки пораки од профил на „Фејсбук“ на М.Ч. дека на комбињата и автобусите на фирмата имало поставени бомби и дека ќе бидат активирани. Од полициски службеници биле извршени проверки, при што не биле пронајдени