притисни ентер »

Ауди го претстави обновениот Q5
Ауди го претстави обновениот Q5

Ауди го претстави обновениот Q5

Пред летното затишје Ауди излезе со уште еден атрактивен модел. Q5 не треба конкретно да се опишува, доволно е да се каже дека изгледот е во согласност со новите членови на првата постава, и истото важи и во однос на технологијата. Со должина од 4,68 метри, редизајнираниот Q5 сега е 19 мм подолг поради новите браници, додека ширината (1,89 м) и висината

Audi Q5 прв со задни светла со ОЛЕД-техника

Audi Q5 прв со задни светла со ОЛЕД-техника

Audi Q5 влегува со неколку измени во новото моделско годиште, вклучувајќи и способност за комуницирање со семафори. Првпат во браншата се вградуваат задни светла со ОЛЕД-техника. Audi му подготви освежување на својот СУВ – модел во средната класа. Изгледот на новото моделско годиште на Audi Q5 најмногу е сменет во задниот дел. Светлата сега користат

Audi Q5 e освежен и со поостар дизјан – за да остане бестселер

Audi Q5 e освежен и со поостар дизјан – за да остане бестселер

Audi ги крена превесите на СУВ моделот Q5 кој сега има поостар дизајн во согласност со најновите модели на марката, како и најновата технологија што компанијата треба да ја понуди. Освежувањето и ажурирањата се применуваат и на плаг-ин хибридниот Q5, како и за моделот со перформанси SQ5. Однадвор, Audi Q5 од моделската 2021 година може да се препознае

ПРЕМИЕРА: Audi го освежи бест-селерот Q5!

ПРЕМИЕРА: Audi го освежи бест-селерот Q5!

Audi Q5 е еден од најпродаваните луксузни SUV модели на европскиот пазар – па Audi сега го направи уште поатрактивен. Визуелните измени кај освежениот Q5 не се драстични, но сепак се препознатливи – забележуваме редизајнирани предни и задни светла – на предниот дел светлата имаат целосно-нов облик (кој малку наликува на обликот на светлата кај редизајнираниот

Audi го надгради Q5 со OLED технологија и нов инфо-забавен систем

Audi го надгради Q5 со OLED технологија и нов инфо-забавен систем

Она што посебно го истакнува Audi е интегрирањето на третата генерација на платформата за инфо-забавниот систем, кој носи драстичен напредок во однос на опциите, интуитивноста и процесирањето на функциите кои му се доделени Актуелната генерација на Audi Q5 го доби својот фејслифт, кој и во овој случај е фокусиран на технолошката надградба и новите

Освежениот Audi Q5 со поостар дизајн и напредна технологија

Освежениот Audi Q5 со поостар дизајн и напредна технологија

Audi официјално го претстави освежениот Q5 SUV кој пристигнува со поостар дизајн во согласност со најновите модели и најновите технологии на брендот Audi Q5 за моделската година 2021 пристигна во освежено руво, со најновите технологии и остар дизајн со кој се одликуваат најновите модели на германскиот производител. Унапредувањата ги вклучуваат и plug-in