притисни ентер »

Скопјанец му ја земал личната карта на пријател, па си подигал пари од банка
Скопјанец му ја земал личната карта на пријател, па си подигал пари од банка

Скопјанец му ја земал личната карта на пријател, па си подигал пари од банка

Единицата за економски и компјутерски криминал при СВР Скопје поднесе кривична пријава против М.Д.(35) од Скопје поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „злоупотреба на лични податоци”. Имено, пријавениот неовластено задржал лична карта на негов пријател и искористувајќи ја физичката сличност со него и претставувајќи се во негово

Скопјанец му ја земал личната карта на пријател, па си подигал пари од банка

Скопјанец му ја земал личната карта на пријател, па си подигал пари од банка

Единицата за економски и компјутерски криминал при СВР Скопје поднесе кривична пријава против М.Д.(35) од Скопје поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „злоупотреба на лични податоци”. Имено, пријавениот неовластено задржал лична карта на негов пријател и искористувајќи ја физичката сличност со него и претставувајќи се во негово

Си ја задржал личната карта на пријателот и со неа од банка во Бутел си извадил 50.000 денари

Си ја задржал личната карта на пријателот и со неа од банка во Бутел си извадил 50.000 денари

Единицата за економски и компјутерски криминал при СВР Скопје поднесе кривична пријава против М.Д.(35) од Скопје, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „злоупотреба на лични податоци”. Пријавениот неовластено задржал лична карта на негов пријател и, искористувајќи ја физичката сличност со него и претставувајќи се во негово име,

Кривична пријава против скопјанец за злоупотреба на лични податоци

Кривична пријава против скопјанец за злоупотреба на лични податоци

Единицата за економски и компјутерски криминал при СВР Скопје поднесе кривична пријава против 35-годишниот М.Д. од Скопје поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „злоупотреба на лични податоци”, извести МВР. – Пријавениот неовластено задржал лична карта на негов пријател и искористувајќи ја физичката сличност со него и претставувајќи

Кривична пријава против скопјанец за злоупотреба на лични податоци

Кривична пријава против скопјанец за злоупотреба на лични податоци

Единицата за економски и компјутерски криминал при СВР Скопје поднесе кривична пријава против М.Д.(35) од Скопје поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „злоупотреба на лични податоци”. Пријавениот неовластено задржал лична карта на негов пријател и искористувајќи ја физичката сличност со него и претставувајќи се во негово име,

Кривична пријава против скопјанец за злоупотреба на лични податоци

Кривична пријава против скопјанец за злоупотреба на лични податоци

Единицата за економски и компјутерски криминал при СВР Скопје поднесе кривична пријава против М.Д.(35) од Скопје поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „злоупотреба на лични податоци”. Пријавениот неовластено задржал лична карта на негов пријател и искористувајќи ја физичката сличност со него и претставувајќи се во негово име,

Си личеле со пријателот, па со негова лична карта си вадел пари од банка

Си личеле со пријателот, па со негова лична карта си вадел пари од банка

Единицата за економски и компјутерски криминал при СВР Скопје поднесе кривична пријава против М.Д.(35) од Скопје, осомничен за сторено кривично дело „злоупотреба на лични податоци". Единицата за економски и компјутерски криминал при СВР Скопје поднесе кривична пријава против М.Д.(35) од Скопје, осомничен за сторено кривично дело „злоупотреба на лични

Задржал лична карта на пријател па од сметка му украл 50.000 денари

Задржал лична карта на пријател па од сметка му украл 50.000 денари

Поднесена е кривична пријава против скопјанец за злоупотреба на лични податоци, соопшти полицијата. МВР информира дека Единицата за економски и компјутерски криминал при СВР Скопје поднесе кривична пријава против М.Д.(35) од Скопје поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „злоупотреба на лични податоци”. -Пријавениот неовластено

Кривична пријава против скопјанец за злоупотреба на лични податоци

Кривична пријава против скопјанец за злоупотреба на лични податоци

Пријавениот, како што денеска појаснија од МВР, неовластено задржал лична карта на негов пријател и искористувајќи ја физичката сличност со него и претставувајќи се во негово име, на шалтер во филијала на банка во општина Бутел од неговата трансакциска сметка подигнал 50.000 денари.

СИ ЛИЧЕЛЕ: Му ја задржал личната карта на пријател и од банка си подигнал 50.000 денари

СИ ЛИЧЕЛЕ: Му ја задржал личната карта на пријател и од банка си подигнал 50.000 денари

СИ ЛИЧЕЛЕ: Му ја задржал личната карта на пријател и од банка си подигнал 50.000 денари Единицата за економски и компјутерски криминал при СВР Скопје поднесе кривична пријава против М.Д.(35) од Скопје поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „злоупотреба на лични податоци”. -Пријавениот неовластено задржал лична карта на негов пријател