притисни ентер »

Внимание! Жолто комбе пред влада…
Внимание! Жолто комбе пред влада…

Внимание! Жолто комбе пред влада…

Внимание! Жолто комбе пред влада… Добредојдовте во најновата лакрдија од кујната на трајно неспобните северни популисти и уште потрајно неупотребливи и непресметливи властодршци. Медрано може само вода да му носи на циркусот на Таче. Со цистерни. Да, по лоша навика или не, ама Цаци стана. Пак. Арно ама, овојпат како најтрајно неспобна министерка за