притисни ентер »

Шок и фасцинација: Авион слета прениско, над главите од туристите кои беа на плажа
Шок и фасцинација: Авион слета прениско, над главите од туристите кои беа на плажа

Шок и фасцинација: Авион слета прениско, над главите од туристите кои беа на плажа

Шокирани, но и фасцинирани беа туристите на грчкиот остров Скијатос, кога патнички авион на „Визер“ слетуваше на аеродромот. На драматичната снимка може да се забележат ентузијасти кои често на приодот до островот чекаат авионот да слета на пистата, која е многу блиску до брегот. Пистата е кратка, па токму поради тоа, авионот треба од многу брзо да

Шок и фасцинација: Авион слета прениско, над главите од туристите кои беа на плажа

Шок и фасцинација: Авион слета прениско, над главите од туристите кои беа на плажа

Шокирани, но и фасцинирани беа туристите на грчкиот остров Скијатос, кога патнички авион на „Визер“ слетуваше на аеродромот. На драматичната снимка може да се забележат ентузијасти кои често на приодот до островот чекаат авионот да слета на пистата, која е многу блиску до брегот. Пистата е кратка, па токму поради тоа, авионот треба од многу брзо да

Авион на ВИЗЕР леташе прениско, туристите за влакно извлекоа жива глава

Авион на ВИЗЕР леташе прениско, туристите за влакно извлекоа жива глава

Шокирани, но и фасцинирани беа туристите на грчкиот остров Скијатос, кога патнички авион на „Визер“ слетуваше на аеродромот и за малку ќе предизвикаше катастрофа. Имено, авионот леташе прениско – само неколку метри над главите на туристите присутни на аеродромот кои од страв се фрлаа на земја за да спасат жива глава. Авионот едвај ја помина оградата

НА ОСТРОВОТ СКИЈАТОС – Погледнете колку ниско поминал авионот над група луѓе додека слетувал на грчки аеродром

НА ОСТРОВОТ СКИЈАТОС – Погледнете колку ниско поминал авионот над група луѓе додека слетувал на грчки аеродром

Аеродромските писти обично се одвоени и оградени заради безбедност, но онаа на грчкиот остров Скијатос е толку блиску до патот и плажата Ксанемос на брегот на Егејското Море што авионите при слетувањето летаат многу ниско, само неколку метри над луѓето. Тоа најдобро го докажува видеото објавено на сервисот Јутјуб, а на кое се гледа слетувањето на Airbus

Авион на „Визер“ прави „најниското слетување досега“ и лета над главите на луѓето

Авион на „Визер“ прави „најниското слетување досега“ и лета над главите на луѓето

Слетување од кое срцето ќе ви застане, пилотот на „Визер“ прелетал со авионот точно над главите на луѓето. Авион Ербас 320 на „Визер“ летал неколку метри над главите на туристите при слетувањето на грчкиот остров Скијатос. На островот пистата на аеродромот Александрос Пападијамантис е многу блиску до брегот и е многу кратка, па пилотите треба да приоѓаат

Авион на ВИЗЕР леташе прениско, туристите за влакно извлекоа жива глава

Авион на ВИЗЕР леташе прениско, туристите за влакно извлекоа жива глава

Авион на ВИЗЕР леташе прениско, туристите за влакно извлекоа жива глава (ВИДЕО) Шокирани, но и фасцинирани беа туристите на грчкиот остров Скијатос, кога патнички авион на „Визер“ слетуваше на аеродромот и за малку ќе предизвикаше катастрофа. Имено, авионот леташе прениско – само неколку метри над главите на туристите присутни на аеродромот кои од

Туристите се спасија за влакно: Низок прелет на авион на Визер на Скијатос

Туристите се спасија за влакно: Низок прелет на авион на Визер на Скијатос

Шокирани, но и фасцинирани беа туристите на грчкиот остров Скијатос, кога патнички авион на „Визер“ слетуваше на аеродромот и за малку ќе предизвикаше катастрофа. Имено, авионот леташе прениско – само неколку метри над главите на туристите присутни на аеродромот кои од страв се фрлаа на земја за да спасат жива глава. Авионот едвај ја помина оградата

Авион на „Визер“ летал неколку метри над главите на туристите

Авион на „Визер“ летал неколку метри над главите на туристите

Авион на „Визер“ летал неколку метри над главите на туристите при слетувањето на грчкиот остров Скијатос. На драматичната снимка може да се забележат ентузијасти кои често на приодот до островот чекаат авионот да слета на пистата, која е многу блиску до брегот. Но и искусните во вакви ситуации не биле подготвени за слетување на „ербасот“ на компанијата

Авион на ВИЗЕР леташе прениско, туристите за влакно извлекоа жива глава

Авион на ВИЗЕР леташе прениско, туристите за влакно извлекоа жива глава

Шокирани, но и фасцинирани беа туристите на грчкиот остров Скијатос, кога патнички авион на „Визер“ слетуваше на аеродромот и за малку ќе предизвикаше катастрофа. Имено, авионот леташе прениско – само неколку метри над главите на туристите присутни на аеродромот кои од страв се фрлаа на земја за да спасат жива глава. Авионот едвај ја помина […]