притисни ентер »

Изминатиот ден девет сообраќајки во Скопје
Изминатиот ден девет сообраќајки во Скопје

Изминатиот ден девет сообраќајки во Скопје

Во текот на минатиот ден на подрачјето на Секторот за внатрешни работи – Скопје се превземени мерки и активности и констатирано е дека 56 возачи управувале возила со брзина поголема од дозволената. Во текот на минатиот ден на подрачјето на Секторот за внатрешни работи – Скопје се превземени мерки и активности и констатирано е дека 56 возачи управувале

Вчера казнети повеќе од  130 возачи

Вчера казнети повеќе од 130 возачи

Во текот на минатиот ден на подрачјето на Секторот за внатрешни работи – Скопје се превземени мерки и активности и констатирано е дека 56 возачи управувале возила со брзина поголема од дозволената. Од сообраќај се исклучени 22 возачи, од кои еден затоа што управувал возило под дејство на алкохол и 21 возач затоа што управувале возила без да се стекнат

Девет сообраќајки, издадени 131 казна вчера во Скопје

Девет сообраќајки, издадени 131 казна вчера во Скопје

Во текот на минатиот ден на подрачјето на Секторот за внатрешни работи – Скопје се превземени мерки и активности и констатирано е дека 56 возачи управувале возила со брзина поголема од дозволената. Од сообраќај се исклучени 22 возачи, од кои еден затоа што управувал возило под дејство на алкохол и 21 возач затоа што управувале возила без да се стекнат

Вчера девет сообраќајки во Скопје

Вчера девет сообраќајки во Скопје

Во текот на минатиот ден на подрачјето на Секторот за внатрешни работи – Скопје се превземени мерки и активности и констатирано е дека 56 возачи управувале возила со брзина поголема од дозволената. Од сообраќај се исклучени 22 возачи, од кои еден затоа што управувал возило под дејство на алкохол и 21 возач затоа што управувале возила без да се стекнат

Трки низ Скопје, казнети 56 возачи за пребрзо возење

Трки низ Скопје, казнети 56 возачи за пребрзо возење

Во текот на изминатиот ден (15.08.2019) на подрачјето на Секторот за внатрешни работи Скопје превземени се мерки и активности и констатирано е дека 56 возачи управувале возила со брзина поголема од дозволената. Од сообраќај се исклучени 22 возачи од кои: еден возач затоа што управувал возило под дејство на алкохол и 21 возач затоа што управувале возила

Девет сообраќајки, издадени 131 казна вчера во Скопје

Девет сообраќајки, издадени 131 казна вчера во Скопје

Во текот на изминатиот ден (15.08.2019) на подрачјето на Секторот за внатрешни работи Скопје превземени се мерки и активности и констатирано е дека 56 возачи управувале возила со брзина поголема од дозволената. Од сообраќај се исклучени 22 возачи од кои: еден возач затоа што управувал возило под дејство на алкохол и 21 возач затоа што управувале возила

СВР Скопје санкционираше 56 возачи кои управувале возила со брзина поголема од дозволената

СВР Скопје санкционираше 56 возачи кои управувале возила со брзина поголема од дозволената

Во текот на изминатиот ден (15.08.2019) на подрачјето на Секторот за внатрешни работи Скопје превземени се мерки и активности и констатирано е дека 56 возачи управувале возила со брзина поголема од дозволената. Од сообраќај се исклучени 22 возачи од кои: еден возач затоа што управувал возило под дејство на алкохол и 21 возач затоа што управувале возила

Девет сообраќајки: Издадени 131 казна вчера во Скопје

Девет сообраќајки: Издадени 131 казна вчера во Скопје

Девет сообраќајки: Издадени 131 казна вчера во Скопје Во текот на минатиот ден на подрачјето на Секторот за внатрешни работи- Скопје се превземени мерки и активности и констатирано е дека 56 возачи управувале возила со брзина поголема од дозволената. Од сообраќај се исклучени 22 возачи, од кои еден затоа што управувал возило под дејство на алкохол

Девет сообраќајки, издадени 131 казна вчера во Скопје

Девет сообраќајки, издадени 131 казна вчера во Скопје

Во текот на минатиот ден на подрачјето на Секторот за внатрешни работи - Скопје се превземени мерки и активности и констатирано е дека 56 возачи управувале возила со брзина поголема од дозволената.

Девет сообраќајки, издадени 131 казна вчера во Скопје

Девет сообраќајки, издадени 131 казна вчера во Скопје

Во текот на минатиот ден на подрачјето на Секторот за внатрешни работи – Скопје се превземени мерки и активности и констатирано е дека 56 возачи управувале возила со брзина поголема од дозволената. Од сообраќај се исклучени 22 возачи, од кои еден затоа што управувал возило под дејство на алкохол и 21 возач затоа што управувале возила без да се стекнат